Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Snart godt nytt år!!

Denna uka e d Charin, Guro R og Pia som skriv blogg. Detta va siste ordentlige uka før juleferien, og da gjorde vi mykkje rart.

Vi starta uka me et PANG der vi på onsdag gikk blåtur, blåtur e da at du får vei beskrivelser iløpet av turen uten at vi vet hvor målet er. Selv om vi hadde en mistanke om kor vi skulle. Vi endte opp med å gå Ørsta-Volda og ende punktet ble huset til Haibiao og Sumin. Dær de hadde laget mat og vi fikk kakao, vi spilte også Wii.

Neida vi kødda, vi starta uke på mandag der vi alj etter skoletid lært oss dansan t julballet. Vi lært Sacha, polka og polonese. Æ ranj på flær følk 🙂 – Charin. Jeg (Guro) og Pia satt å skuet over disse fine menneskene som koste seg med dans. Ille god stemning, Ingeline kan virkelig få elevene i gang og putte på et fin fint show.

På Tirsdag og Torsdag hadde vi Språk og Kinas historie. Vi har lært om forskjellige tallkombinasjoner som kan bli “telefon slang” i språk. Vi fikk også vår første hjemmelekse i jula, noe som blir ille spennende. Vi har allerede fått fasiten, men det snakker vi ikke om. I historietimen har vi gått igjennom de forskjellige dynastiene i Kina.

Torsdagen gikk også til øving av kinesisk julesang-sketch til juleballet. Kinaklassen, som er så gode til å samarbeide, brukte hele timen vi fikk på å diskutere og gjøre om en sketch vi allerede hadde planlagt hvordan skulle gjøres. Men det gikk greit, sketchen ble gjort ferdig i løpet av torsdagen selv om vår kjære Christian assistent gjekk <3.

På fredag var det generalprøve før det store showet, som vi skulle fremvise på lørdag. Nemlig juleballshowet. Så på lørdag va det juleball med god julemat og stemning. Vi hadde photoshoot i peisestua og og deretter opplegg i matsalen. I matsalen fikk vi nemlig høre på guttene og jentenes tale. I guttene sin tale fekk vi masse ros og på slutten av talen fekk vi en potet. Æ had me poteten me mæ i heile kveld, love that potato <3.

Etter at vi va ferdig me å spis, så gekk æ å røyka hehe. Når Charin var ferdig med å røyke, da skjedde det faen meg show ass! Vi var først ute med vår nydelige ding ding dang. Dette greier ikke jeg å se på i ettertid, men jeg tenker at vi sang helt nydelig. De andre klassene sin var ikke like bra som våres da 😛 sjekk disken HAHAHA. D ble også kåringa der d va 20 forskjellige kategoria “smirk”. Vår kjære Kin vant årets short king, og Tilde og Thelma vant årets Dynamic duo. D va my artig som skjedd på showet.

Etter at alj klassan had vist fram sitt innlegg så fortsatt kvelden med my dans og latter (sku bare sei at æ tryna med hælan t Signe da).

Søndag va d opprydding. Takk for oss <3

Og som siste bloggen før i år, så ønske vi alle ei go jul og et godt nyttår!!! Så ses vi igjen t neste år <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.