Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

christtttttttmas is co0000ming guys!!!!!!

heeeey!!
today is ida og thelma på plass. vi skal i dette innlegget ha en liten summary for dere<33

Ida (venstre) og Thelma (høyre)

uken startet steinhardt med hæmmelig nissevenn og et karaokeinnslag fra Guro R. og Synnøve. I WANT IT THAT WAAAAAAAAAY!

Vi har tatt en offisiell avgjørelse på hvor vi skal dra på studietur:)) Det vart……………………………….dun dun duuuuuu TAIWAN OG JAPAN

På torsdag va det 1.desember, og da starta vi selvfølgelig med julekalender. I år e det jul i svingen og jul i blåfjell som vi ser.

Under morgensamlingen på fredag, vart æ (Ida) promposed te, iiiiiiiii. Av Christian assistent, who must not be confused med Christian lærer #callbackx2

Videre på fredag var det valgfag og Ida og meg var på mat på bål. Vi laget pizzaboller, og brownie i appelsin som IKKE smakte godt btw, syntes vi personlig da.

Sååå (i sang stemme) hadde vi juleverksted!! det var veldig gøy. jeg (thelma) var på kreativt hjørne hvor jeg lagde den jule kule! ida var på kortlaging og kreativt hjørne hun lagde blomterbukett og kort.

På lørdag var det FX2 som hadde elevkveld. Det var supert, de hadde julekalender som tema!! Meg (thelma) var ågsa fra jul i sivingen og Ida var NUUUUUREEE. Vi var en hel gjeng fra jul i svingen!

Men dessverre vant i ikke beste gruppe kostyme, det va tre nøtter til askepott:((((((

Som vanlig var søndag en rolig dag. Vi så Harry Potter 4 og 5 (har glemt å nevnet vi ser på en Harry Potter film hver dag.) Det var veldig koselig. Etter dette ble jeg (Thelma) med en gjeng opp til kulpen hvor vi skulle isbade!! Det var ikke så ille som jeg trodde:))

Vi har hørt mye om dynastier denne uken. Men nå var det vår tur til å gjøre litt research selv, så vi ble delt inn i forskjellige grupper hvor vi skal presentere de forskjellige dynastiene i klassen, meg og ida har om Liao dynastiet whoohooo!!!

Det va det, takk for oss xoxo

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.