Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Bing qi lin!!!!

你好。冰淇淋!Guess who´s back and better than eva? Amalie og Tilde fra promperommet schmeller på med ukas blogginnlegg, og dinna veka har me køyrt hardt på med mykje innhald.

Vi starta uka sterkt med at hele skolen skal ta nye klassebilder, med et valgfritt tema. Kinaklassen stiller opp med kjønns-swap som tema.

Peep Staxrud og Haibiao

Vår personlige favoritt var fx1 sitt bilde, hvor de stilte som Hvor er Willy:

Titta vad fine

Snart er det jo juleball! så det har jo seff vært en god håndfull (promp)osals ute å går. Bare sjekk hvor kreative folk har vært hittil:

Andreas og Miriam
Tilde og Thelma <3

På tirsdagen hadde alle i klassen forberedt et valgfritt tema innenfor Kina, Japan eller Taiwan som vi startet med å presentere. Siden Kina fortsatt har ei litta koronasituasjon som mest sannsynlig går utover studieturen vår, tenkte Ida og jeg (Tilde) å planlegge en tur til Kina klassen på de feteste attraksjonene, uten tanke på budsjett og med helt frie tøyler!

Haibiao kjørte også på med en litt spenstig språktime. Vi skulle nemlig analysere John Cena sin video om iskrem.

På kvelden satte Pia oss igang med et hælvettes bakeprosjekt til en tiltenkt kosetime med klassen senere samme kveld, hvor vi ble delt i grupper og skulle bake hver vår sjokoladekake med salt karamell glasur. Det tok sin tid, og vi måtte derfor utsette kosestunden.

Her ser vi da to konkurrenter. Stem på den du syns bør vinne i kommentarfeltet! :0)

Ida møtte noen trøtte tryner onsdag morgen, men shcmalt likevel på med en gymtime med mye lek og moro! Før kvelds var det noen som stakk opp i kulpen og bada, men vi deltok ikke på det, så her er en videosnutt fra Maria og Marthe.

psychos ._.

Etter timen på torsdag var det bare å vaske rommene fort som fy før Beate kom å sjekka, og etter middag stakk folka fra klubben innom for litt allsang, mat, kos, og selvfølgelig høydepunktet, DISCOOO!!!!

Fredag var første dag med valgfag igjen etter at fx-klassene kom tilbake. Amalie deltok på yoga og skating. Veldig spaca dame på yogaen i full fargerik strikk og dreads i et kokvarmt rom med buddha statuer og planter overalt. Life changing opplevelse.

Tilde var på buldring/brattkort med en litta kar med navn Eirik som instruktør. Giger og lots of fregner på hele kroppen :o, veldig koselig type. Vi fikk en god gjennomgang av sikring både i topptau og ledd-sikring. Det er veeeeldig lenge siden jeg har vært oppe i veggen, sånn typ siden jeg var sikkert 12, men overall god experience. Nå er jeg fææn meg klar for brattkort!

Beate har også proppa skolen full av julepynt, så nå ærre rein nissefest her!

Mens Amalie lå å sov, lagde seg grøt, og var syk, deltok jeg på swingdans-seminar med kjøkkensjefen sjæl, Ingeline. Hun hadde dratt med seg en kar for å vise oss hvordan å shwænge på best mulig måte. Noen kjørte hardere enn andre, blant annet Marte i fx1 og Sander (stipp), som kasta seg rundt og svinga som faen. Det var dritfett, og jeg tror mange kommer til å bruke swingkunnskapene sine på ballet om noen uker.

Så var det elevkveld mest sjølveste fx3, med temaet tidsreise, hvor vi fikk se diverse av innslag, blant annet Justin Bieber MV, en spansk telenovela, aerobic med gutta og magic mike. Tema for kostymer var nostalgi, og om folk naila det eller ikke kan dere bedømme selv.

Amalie som MacBadger fra gisle wink
BIG TIME RUSH
GIBBY

November har vært en slapp måned for mange, med sykdom og tilvenning til kulde og mørke, da trengs uker som denne, med mye kos, pynting og søtsaker! Da takker vi for oss.

#promperommet out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.