Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Nå schmeller det!😎😎😎😎😎😎😎

Det var en gang 21 bukkende bruser som skulle gå over en bru og til Møre Folkehøgskule. Den første dagen ble alle bukkene kjent med hverandre. Den eldste av de eldste bukkene, Christian, trippet opp til PRANK

Nå schmeller det!

Hællæ! Vi heter Thelma og Tilde, og vi har en blog-take-over.

SLAY. #detteeross #ThelmatilvenstreogTildetilhøyre #nofish

Dette nye skoleåret ble kickstarta med mye generell info og fete bli kjent leker med Sumin og Haibiao, og et forsøk på å koke vann på elevkjøkkenet, men det tok så fette lang tid, så jeg ga opp. Allerede tredje dag dro vi på tur til Standalhytta, bare 13 km unna med bil. Selvfølgelig syklet hele Friluftsliv X klassen opp, som de sprekingene de er, mens vi i kinaklassen satt på i bilen heeeele veien opp.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Her er team Ku Long (det betyr Kul Drage!)

Da vi kom opp var det fult kjør med Standalvelodromen, (altså årets første konkurranse! Woop woop!) med ulike aktiviteter som

ringkasting
eggkasting
pil og bue
å sende hverandre gjennom et nett

spikerslåing
IQ-test
miming

og en introduksjon til Grand prix (stay tuned😜) og masse masse mer, og alt dette ble det jo seff notert poeng på.

På kvelden fikk noen av oss på skolen vært gjennom et veltekurs med Jan Vidar og Rune. Det var ganske skummelt og kaldt å måtte velte og så ligge under vann i noen sekunder før man kunne løse seg ut og komme opp igjen, MEN det var veldig gøy! Etter en fin og sosial dag med mye inntrykk sov noen godt gjennom hele natta, mens andre forsøkte å sove under åpen himmel og fikk ei litta dusj midt på natta.

Dagen etter var det fullt kjør med ulike greier å fylle dagen med som å gå opp til Fingern, en “flat” tur (ifølge Christian, must not be confused med assistent Christian, dette er lærer Christian), fisking og chille på hytta. Personlig fikk ikke Thelma og jeg lov til å bli igjen på hytta som var den originale planen, men ble slept med på fisking av Christian (must not be confused med lærer Christian, dette er assistent Christian). Der var det no mercy og Thelma og jeg FIKK IKKE FISK ENGANG! VI VAR DE ENESTE AV ALLE SOM FISKA SOM IKKE FIKK FISK. Så for meg, altså Tilde, følte jeg litt på nederlaget, så nå vil jeg jo få en fisk. Jeg skal hvertfall prøve lykken senere og få en velfortjent fisk.

rune har slaya fisk:)
toppen av Fingern

Da vi først fikk høre at vi skulle på en flere dagers hyttetur allerede første uka ble vi litt nervøse, for vi ikke kjente hverandre så godt, men etter bare fire dager har vi allerede blitt ganske greit kjent, selv på tvers av skolen.

Selvfølgelig spurta Haibiao rundt med kamera og knipsa bilder av oss alle. Altså det er helt utrolig hvor fort den mannen kan oppstå ut av det blå det ene øyeblikket, ta no pics og så forsvinne bare du blunker.

Jo! Apropos Grand Prix som tidligere ble nevnt, på fredagen fikk vi hele dagen til å lande på en idè og øve til talentshowet som skulle holdes på lørdag kveld. Så etter å ha vaska oss ut av Standalhytta og takka for oss var det bare å beine heimat og øve til vi knakk.

Lørdag rulla rundt fort som fy og elevkvelden lusker rundt hjørnet. Gruppa vår bestemte seg for å ha en lipsync-battle ( å recreate den mellom Tom Holland og Zendaya, check the link https://youtu.be/oXsN3Uvmf5w). Her er noen bilder😃

Her er vinnerne (det er oss):

Det skal sies at det var et par nerver som pirret og det var et par nervøse blikk som ble utvekslet før vår gruppe gikk opp på scenen, men VI VANT!😎SLAYYYYY

SLAYYYYY

Etter en inntrykksrik uke ble det en avslappet zøndag hvor folk gjorde litt sine egne greier, f.eks. skating, paddle, Twilight maraton eller bare sove leeenge.

La oss høre hva folk syns om den første uka fra noen av elevene fra vår kjære kinaklasse.🤩😇🦁

Christian: Veldig fornøyd. Jeg syns det er en spennende gjeng, og tror at gjengen kommer til å bli enda bedre jo mer vi blir kjent.

Helene: Kult *i bodø dialekt* (she is a woman of many words)

Ida: De føles ut som vi har gått her i 2 måna.

Thelma: Det var dritkoslig!✌

Oscar: Jeg syns vi ble godt tatt imot og at vi viba. Så en stor edderkopp på hyttetur.

Pia: Vi har blitt veldig gode venner på kort tid.

Vi ser frem til et helt år her. Takk for oss <3

xoxo TNT

Previous Post

Next Post

Comment (1)

  1. Jesper

    Sjuuukt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.