Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Home Alone Week

Heihei! Da er det meg, Enya, som er tilbake for å skrive blogg 🙂 Siden resten av skolen hadde vinterferie, var vi helt alene på skolen i en hel uke! Her er en kort oppsummering av uken vår!

Siden det bare var oss på skolen og vi kunne gjøre hva vi ville, bestemte vi oss med Sumin og Haibiao’s tillatelse for at timene skulle starte kl 09:30 (10:30 på lørdag.) Med de få ekstra timene søvn var kinaklassen helt uthvilt… eller, noen sovnet fortsatt litt gjennom dokumentarene, men kanskje mindre enn før! Vi brukte de fleste av timene våre på reiseforbredelser til Thailand, med pakkelister og, som sagt, dokumentarfilmer. Vi har også skrevet og presentert om alle plassene vi skal til i Thailand, så vi er godt forberedt på hva og hvor vi skal. Og vi har selvfølgelig måttet søkt på Thai Pass og Thai Visa, som om jeg skal si det mildt er… stressende :,) Men vi har ikke bare vært inne, vi har også gått litt på turer og aket ned fra gapahuken!

Fokuserte kinaklasseelever

Vi måtte også finne ut hva vi skulle gjøre med mat, så vi bestemte at to eller tre elever hadde ansvar for å lage mat hver dag! Det startet med Haibiao på Fredag med kylling, og fortsatte med en stor varietet av matretter lagd av oss. Alt fra dumplings til kung pao chicken til “potetsuppe” som ingen andre enn Frida ville kategorisert som en suppe, til taco til wonton til butter chicken med naan-brød og mer <3

På onsdag kom Sumin med den flotte ideen at kassen burde lage en tiktok-bruker! Så vi er nå dubbet: Tiktokklassen. Jeg må si, jeg hadde ikke helt troen først, men med vår nyeste tiktok som til nå har nådd over 6000 views, ser det ikke så dumt ut ;0 Vi har også noen drafts klare, så det er bare å følge @kinaklassen_ på tiktok for quality content!

Bortsett fra det, var det jo selvfølgelig mye pakking, siden dette er vår siste gang på skolen før vi drar til Thailand! Så- mye veiing av kofferter og vurderinger om man skal ta med ditt eller datt. Vi slår jo sammen vinter- og påskeferie, så vi blir hjemme i ca. 3 uker før vi møtes i Oslo for PCR-test og så reiser av gårde. Den største tingen klassen holder på med nå er vel bare det å passe på ikke å bli smittet </3 Så det blir vel mye å bare sitte hjemme og være med familien, som er koselig det også 🙂

Det var litt fra uken vår! Ser dere i thailand 😉

Comments (2)

  1. I like it, Picasso

  2. I like it, Picassooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.