Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Ole’s karnival

Denne uken er det denne lokerten (Ole Magnus) som har fått i oppgave å informere dere godtfolk om hva som har foregått i klassen vår. Vet ikke hvor lurt det er å gi en dyslektiker denne rollen men dette er resultatet.

Mandag: Som vanlig startet vi uken med valgfag etterfulgt av språktime. Ettermiddag og kveld var hele klassen i full sving med øving til elevkveld.

Tirsdag: Dagen startet med ukens første kina morgensamling holdt av Frida. Etter morgensamlingen var vi i full gang med kinesisk historie med Sumin. På kvelden var vi igjen i gang med øving hvor jentene danset K-pop og guttene danset ballet.

Onsdag: Morgensamlingen denne dagen ble holdt av Maria. Etter morgensamlingen svingte vi igang med volleyball, men på grunn av dårlig oppmøte ble det kun 3 mot 3.

Torsdag: Morgensamlingen ble holdt av Sol. Etter undervisning hadde vi et møte med alle i klassen hvor alle presenterte for klassen hva vi hadde jobbet med til elevkveld.

Fredag: Siste morgensamling denne uken ble holdt av Christoffer. Når alle var ferdig med valgfagene sine, og hadde fått trøkt i seg mat, ble det generalprøve i gymsalen som, hvis sant skal sies, var temelig kaotisk i starten, men etter en lang kveld med øving, hvor vi fikk finpusset forestillingen, begynte det å ta fin form.

Lørdag: Dagen startet med seminar/juleverksted hvor elevene lagde forskjellige typer julepynt. Etter seminaret var det grøt med mandel, med premie til de som fant en av fire mandler.

Til middag møtte elevene opp i matsalen i kostymer til et fantastisk måltid som Haibiao og Sumin hadde stelt i stand, nemlig kinesisk ribbe. Etter middag startet vi igjen opp med gjennomganger av elevkvelden før det ordentlige showet startet. Elevkvelden skulle etter planen starte klokken 20, men på grunn av en uheldig skade som skjedde under en uskyldig gjenomgang, måtte det utsettes. Etter å ha tapt en soldat i krigen var vi likevel besatt av å vinne krigen. Etter utsettelsen på en halvtime sparket vi igang showet.

4 søte svaner
Jentedans til elevkveld

Søndag: På søndag feiret vi at vi var ferdig med elevkveld ved å fyre opp Harry Potter and the Philosopher’s Stone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.