Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Tilbake fra sykdom

Heihei! Jeg er Enya og denne uken er det min tur til å skrive blogg 🙂 Jeg skal gi en kort oppsummering av hver dag i denne uken. Folk er nå for det meste friske, så skole-opplegget fortsatte endelig som vanlig!

På mandag hadde vi undervisning i språk og mytologi på dagen og fulgte med på valget på kvelden. Noen i klassen skatet også litt!

På tirsdag hadde vi mer språkundervisning og på kvelden chillet vi litt i jacuzzien.

Onsdag var nok favoritt-dagen til de fleste i klassen så langt! Da lagde vi Gong Bao Chicken som alle var veldig fornøyde med. Tror ikke det blir siste gangen folk i klassen lager det 🙂

På torsdag lærte vi litt om kinesiske dyr. Resten av dagen så vi bare på filmer og fortsatte med vårt One Piece maraton.

På fredag gikk klassen på tur til Skorgedalen, som jeg hørte var veldig fint! Jeg ble dessverre ikke med selv, men ble fortalt det var litt tungt å komme seg opp. Til tross for en litt tung rute, var synet som møtte dem da de kom ut av skogen verdt det 🙂 På fredag kveld var det veldig nydelig nordlys! Alle samlet seg utenfor for å se på det.

På lørdag var det seminar om Fairtrade der vi lærte mer om merkeordningen og fikk noen oppgaver relatert til det! Og på kvelden var det opplegg i gymsalen med bl.a. stein-saks-papir-turnering.

Søndag var for det meste en chill dag, men vi dro og spiste på “Det Lille Napoli” som var veldig koselig. Folk kjøpte seg definitivt for mye pizza, men jaja, nå kan vi ha pizza til frokost i et par dager!

Det var litt om hver dag i uken vår! Vi har fortsatt å blitt bedre kjent og vi prøver å være litt sosiale med de utenfor klassen vår også! Klassen har også nå lært seg 35 kinesiske tegn, som er ganske imponerende for de som ikke har studert noe kinesisk før.

Da sier jeg meg ferdig med bloggen for denne uken, takk for meg <3

Enya OUT B)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.