Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Regn, sykdom og elendighet

Heisan sveisan! denne uken er det jeg som har trukket det lengste loddet og skal skrive blogg!

Etter en litt rar start på skoleåret med kohorter og spenning rundt covid, trodde vi endelig at skoleåret kunne rulle i gang for fullt. Etter at alle hadde testet negativt, men som døgnfluer rundt midnatt falt vi en etter en til en heidundrende forkjølelse. Dette gjorde at vi ikke kom helt i gang denne uken heller, i og med at det skulle være en haug med bli kjent leker på tvers av linjene, men som ble byttet ut med litt linje opplegg og et par turer i det jeg frykter på det værste er typisk Ørsta vær.

Forrige søndag hadde vi rom bytte som skapte en litt kjip separasjons angst i gruppa, men det har nok gått seg til nå for oss fleste, men Kina gangen i 2. etage blir aldri glemt. vi har startet litt i det små med både knutekunst og kinesisk sjakk som jeg tror kommer til å slå an veldig utover skoleåret. tv stua er fortsatt et fantastisk sted å komme til, men klasserommet blir bare koseligere og koseligere å være i med en god kopp te hvor det er mange hyggelige stunder.

En av de store høydepunktene var når Haibiao hadde fikset opp til karaoke kveld på lørdag hvor hele skolen var på bedringens vei og meste parten var på plass for å synge og showe litt, er morsomt at det er plass for å både drite seg ut og imponere på skolen her.

Vi synger karaoke!

mvh: Christian

Comment (1)

  1. Lars-Erik Brevig

    Så gøy å lese, og takk for info! Mvh Lars-Erik Brevig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.