Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

加油加油,中国班!!!! – Heia, Kinaklassen!!!!

Det var jeg som fikk æren av å skrive det første blogginnlegget i år. Vi starta skoleåret med den tøffeste familievennlige turen jeg har vært på. Etter det så har vi hatt veldig mange bli kjent leker, laget dumplings sammen, lært om matkultur og te-kultur, til og med lært kalligrafi. Klassen har også startet opp håpsskoleprosjektet for dette skoleåret med gårdsarbeid for solblom.

Vi fikk tv-rommet for oss selv når vi var i kohort, men det ble til at vi er her så mye at de andre klassene tror at det er klasserommet vårt. Jeg tror at for oss var tv-rommet nøkkelen til å bli en så nærme klasse etter bare noen få dager.

Om det er å spille kort, å se på 3 filmer etter hverandre, å loke rundt på lekeplassen etter klokka elleve bare for å ha dance off, eller å sitte ved vannet etter det ha blitt mørk og prate, så gjør det vi det. Og til sist er det en ting jeg ikke trodde om folkehøgskolen var det hvor mange filmer jeg kom til å se på en uke.

Jeg ser virkelig frem til resten av skoleåret!

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.