Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Trampolinepark wohoo!

Heihei! Denne uka er det Charlotte som skriver blogg om ukens hendelser

Uka hadde et flott start med husstell på mandag for tredje gang, da fikk klassen i oppgave å vaske mesteparten skolens fellesarealer. Det er like gøy som det høres ut:) Vi kom oss heldigvis helskinnet gjennom det og slipper forhåpentligvis å ha husstell igjen.

Ukens høydepunkt var en tur til Epic ActivePark på onsdag. Dær fikk vi hoppet å lekt oss på blant annet trampoliner, hinderløype og flere foam pits.

Glade barn

Resten av uka gikk rolig for seg med kinesisk språkøvelse og planlegging av kina-tur neste sommer.

På lørdag var det to karer fra Optimal Helse som kom å snakket om trening, skader, skadeforebygging og opptrening etter skader. Det var nokk et nyttig seminar for de fleste, og vi fikk også gjort noen øvelser for å teste ut hvordan det stod til med fleksibiliteten vår. På kvelden var det tid for animasjonsklassens elevkveld med tema kosekveld. Det ble fajitas til middag som var megadigg, og som underholdning ble det kahoot og eggjakt.

Søndagen har gått deilig og tregt som vanlig med minecraft-gjengen i tvstua og mye soving. Nå er det bare å glede seg til hyttetur neste uke og en etterlengtet påskeferie fra neste fredag.

Hadee<3

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.