Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Blåtur og Salsakurs

Da var det Tiril her igjen for å skrive blogg om hva vi har funnet på denne uken:)

Vi startet uken som vanlig med valgfag på mandag. Jeg fikk da slått ut litt energi på kickboksing, mens andre gjorde valgfag som origami, skitur og styrketrening.

De neste dagene var ganske rolig her på skolen. I linjefagene driver vi for tiden med å øve på kinesisk og lære litt japansk. Klassen har nå lært å telle til ti på japansk. Vi har også hatt noen timer til å lære om kinesisk økonomi og store kinesiske selskaper som Baidu, Alibaba og Tencent.

På torsdag skulle vi på blåtur. Etter en stund med spekulasjon om hvor vi skulle, endte vi opp med å gå hele veien til Volda, hjem til verdens beste lærer, nemlig Sumin og Haibiao. Der ble vi møtt med deres fantastiske matlaging, med både lunsj, middag og dessert. Mmmmm… Vi fant også ut at de hadde Wii, så vi endte med å spille Wii Sport i flere timer. Tusen takk for kjempegøy blåtur Sumin og Haibiao!

På fredag hadde vi valgfag igjen, der jeg var tilbake på kickboksing og strikking. Kudos til matlagingsgruppen for å ha laget kjempegode kinesiske pannekaker. ….. Wow vi spiser jammen meg mye god mat her ass.

På lørdag var vi heldige og fikk sove lenge, som er ganske digg for B-mennesker som meg selv. Senere på dagen fikk vi besøk av Yordano Bulgar, en cubansk danser som var kjent med selveste Dolle Parton selv. Han hadde salsa-seminar med oss, der vi fikk bruke et par timer på å lære å danse salsa, noe som var kjempegøy.

Nå er det søndag og uka har kommet til en ende igjen. Idag våknet vi til hele åtte plussgrader og sol. Med slikt sommervær måtte vi bare ut og nyte været. Flere var ute og gikk tur i sola, selv fikk jeg meg en is, mens noen var til og med å badet i fjorden. Brrrr…..det høres litt for kaldt ut for meg ja. Noen prøvde å fiske, men fikk bare tang og tare på kroken.

Nå er det snart ny uke igjen, vi sees da!

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.