Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Våren har kommet til Møre Folkehøgskule

Denne uken er det jeg Aksel som skriver.

Bilde fra tur til standalhytta i September

For mange ble denne uken en lettelse siden mange var ganske slitne etter mye organisering og styring uka før med elevkveld. Så snille som Haibiao og Sumin er ble uka fylt med avslappende aktiviteter som filmen Sediq Bale: Warriors of the Rainbow en film om kampen mellom en taiwansk urbefolknings stamme mot den japanske okkupasjonen av Taiwan.

Etter det ble det aking på onsdag samt klatring på torsdag, for de som ikke ville klatre ble det en fin tur i Ørstas vårvær.

Senere i uka ble det valgfag som vanlig og elevkvelden til Fit klassen med temaet Fifty shades of grey. Elevkvelden til Fitklassen konsulterte i en rekke sketsjer og allsang samt en video som kan ha inkludert visse personen i klassen. Alt i alt  en veldig underholdende elevkveld med mye kreative kostymer.

Søndagen har vært en ganske treg dag hvor det fleste tok en sen frokost og brukt dagen til å lade batteriene før neste uke. Personlig har jeg brukt dagen på å spille et nytt spill med Tiril, Star Wars Fallen Order og gått en fin tur i det som bare kan kalles perfekt påskevær med skyfri himmel og ti grader, 30 grader økning fra 2 uker siden. Nå har vi akkurat fått sendt ukeplan for neste uke med lanternefest og mer så da sitter vi her alle i TV stua klare for neste uke.

Aksel Out.

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.