Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

新年快乐 – Xīnnián kuàilè

Heii, vi er tilbake igjen! Det er Rebekka og Amalie som skal gi dere en knallbra oppsummering av uka.

Vi starter med mandag 8. februar da Astrid hadde bursdag. Da klokka slo 00:00 midnatt, knuste vi flere kokosboller i trynet på henne. Veldig god underholdning, ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!

Slik fortsatte det utover dagen, da hun fikk til sammen 16 kokosboller i trynet. Ellers var det en ganske så normal dag, med valgfag og språk. Veldig kjedelig middag, og på toppen av det så hadde Astrid bursdag så vi valgte å lage DEILIIG hjemmelaga pizza mens vi så på en film.

Onsdag 10. februar måtte vi begynne å klargjøre oss til kinesisk nyttår. Det skjedde ikke så veldig mye i går, så vi droppa å skrive om det. En helt normal dag her på Møre FHS for kinaklassen. Rebekka og Nora, som EGENTLIG kommer fra Kina, men er norske matchet med både lik mariusgenser, svarte bukser, hestehale og briller. “Søtinger” – Amalie AA. Gjorde dette så ingen kunne se forskjell på oss (alle asiatere er like) og bli mer norske. Vi startet med å lage kinesiske lanterner og lykter som skulle bli hengt opp i klasserommet.

新年快乐 – Xīnnián kuàilè – happy new year!

Vi ryddet og pyntet klasserommet dagen etter og lagde masse god mat som vi skulle spise på kvelden. Vi lagde ferdig lyktene slik at Haibiao kunne henge dem opp fra taket. Vår gode lærer, Haibiao hadde laget en supermeny med masse god matretter så senere på kvelden spiste vi vårruller, innbakt scampi, svinekjøtt i sursøtsaus, brokkoli med hvitløk, sterke nudler med kylling, oksekjøtt med østerssaus og sushi.

Utover middagen kom flere fra de andre klassene innom på besøk for å spise. Som en overraskelse hadde Sumin og Haibiao kjøpt dessert der vi fikk flere typer forskjellige is. Vi hadde fortsatt masse rester da middagen var ferdig, så vi la det i bokser og sparte det til senere. På kvelden gikk Mildred, Astrid, Nora, Amalie, Ole J, Daniel og Rebekka på en liten nattur klokka 23. Vi skulle se på stjernehimmelen fordi det var skyfritt og nymåne (ingen måne). Vi gikk til et sted som het “banen” der det ikke var noe kunstig lys som lykter osv. Vi kunne se den klare nydelige stjernehimmelen. Vi hadde tatt med oss kakao og sitteunderlag så vi kunne kose oss EKSTRA mye!

12. februar var en helt ordinær dag som alle andre, der vi hadde valgfag før og etter lunsj. På kvelden hadde vi siste innspurt til elevkveld med generalprøve. Lørdag var kvelden for show.

På lørdag skulle vi egentlig ha seminar om antidoping, men det ble erstattet med yogaseminar. DIGG! Det var et kort og deilig seminar som mange likte. Tema for elevkvelden vår var “(Anti)-Valentine”, siden det var valentinsdag dagen etter. Vi lagde taco til elevkveldmiddag og hadde et fantastisk bra show som gikk ut på å roaste de andre klassene, men også ALLE (4!) parene i vår klasse. Noe som alle synes var veldig underholdene.

Søndag var en spesiell dag, hvor det både var morsdag, fastelaven og valentinsdag. De fleste parene skulle feire valentinsdagen i dag eller vente til mandagen fordi vi hadde mariokart-turnering på kvelden. Det var litt over 40 deltakere. Det var en intens konkurranse mellom alle. Wii’en kræsjet et par ganger, men det stoppet ikke Endre (assistent) med å fortsette turneringen. Den heldige vinneren var assistenten Bendik fra Fit. Konkurransen varte til nærmere 00:00 så mange var slitne etter en beinhard konkurranse. Alle ønsket å vinne bananpokalen som Endre hadde 3D-printet. Veldig kul 🙂

Takk for denne gang, på gjensyn! <3

Peace out!

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.