Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

We heart Mario Kart <3

Heia! Denne uka er det Charlotte og Johanne som skriver ukas blogginnlegg. Vi er to av klassens tre tromsøværinger. Nå har julen endelig kommet til Møre folkehøyskole, og vi kjenner godt på den koselige julestemningen!

1. desember startet kinaklassen med julekalender, der de som ville delta kjøpte inn en liten gave, så trekker vi lapp hver dag og man får igjen en annen gave.

I tillegg har hele skolen blitt dekorert i alle rom, det er minst 4 juletrær rundt omkring. Nesten hele skolen er med på hemmelig nissevenn, det er veldig hyggelig. Denne uka ble vi ferdig med presentasjoner av de kinesiske dynastiene, så vi merker at det blir godt med ferie snart.

På tirsdag hadde Elise og Aksel ansvar for gymtimen på tirsdag, der vi spilte kanonball, “bondesjakk”, ultimate frisbee og lekte katt og mus. Det var veldig gøy, de gjorde en god jobb. 🙂

På torsdags kveld lærte Haibiao oss å lage fritert iskrem, og det var nyydelig! <3

På lørdag hadde vi juleverksted som seminar med mange ulike aktiviteter. Det var blant annet baking, julekort og gaveboks laging, strikking og toving. Vi bakte julekaker til juleballet neste uke. Det gleder vi oss mye til!

Til middag hadde vi som vanlig grøt, men denne gangen hadde vi julegrøt med mandel i. Sarah var heldig og fant en av tre mandler.

På lørdagskveld arrangerte Beate Mario Kart-turnering. Det var veldig høyt spenningsnivå i peisestua og det ble en intens konkurranse! Kinaklassen var godt representert i finalen med tre av fire finaleplasser. Seieren gikk dessverre ikke til oss. Men det viktigste er at vi hadde det gøy! :´)

Noen var spreke og avsluttet uka med en nattur opp til “God jul”-skiltet.

Til konklusjon, det har vært en veldig bra uke! Nå er det kun en uke igjen til vi drar hjem på juleferie. Vi snakkast! ;*

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.