Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Teater og pepperkakebaking!!!

Halois, denne gangen er det Ingrid Stensrud fra Hamar som skal skrive litt fra denne uka.

På mandag starta vi opp med valgfag som vi vanligvis gjør, jeg har skateboard, noe som er overrsaskende artig egentlig. Etter lunsj ble det jo husstell som det så fint kalles. Det er ikke så artig. Da ble det dassvasking og hele pakka.

Vi er også på leksjon 4 i kinesisk nå. Personlig er jeg vel egentlig fortsatt stuck på leksjon 1, men jeg vil si jeg har lært noe da. Må egentlig bare pugge, noe som jeg er kjempeflink til lol.

På torsdag var vi på en musikal av jungelboken på Ulsteinvik. Det var elever fra Sunnmøre folkehøgskole som hadde satt opp dette stykket. Det var også barneskoleelever der som satt på første rad. De syntes jo alt var gøy og ville ikke alltid sitte stille. Elevene fra Sunnmøre folkehøgskole hadde satt opp stykket slik at det var helt likt som i filmen. Hadde lagt på et par ekstra sanger og det var bra. Elevene var kjempe flinke og stykket var veldig godt gjennomført. Til og med scene dekorasjonene var veldig bra laget.

Her er noen video klipper og bilder fra showet:

På fredag var det valgfag igjen. Da har jeg knutekunst hele dagen og det er veldig chill. Finner alltid på no fint å lage. Hittil har jeg laget to sommerfugler, en reke, en engel, en julestjerne og noen armbånd. Det er også mange andre artige valgfag her også.

På lørdag hadde vi seminar om rap og hiphop. Da var Runar Gudnason fra musikkgruppa Side Brok her. Han snakket litt om begynnelsen på rap og hiphop og viste oss klipp fra musikkgrupper og artister fra 70-tallet og oppover tror jeg det var. Snakket litt om miljøet der og lærte oss om oppbyggingen på hvordan man skal skrive en rap. Vi fikk også i oppgave å lage egen rappelåt. Det ble mye bra da. Var overaskende mange som torde å fremføre det de hadde skrevet.

Aksel prøver RAP
Ole Fredriks RAP versjon

På kvelden ble det pepperkakebaking i matsalen. Det ble laget mye forskjellige former da kan man jo si. Noen laget også sine egne pepperkakehus. De ble veldig bra. Mye fine pepperkaker. Også hadde vi min gruppe da som var mer interessert i melkrig og eksperimentering med konditorfarge og melis. Det ble jo noe pynting av pepperkakene også, ble et artig resultat. Bordet og vi som hadde krig så ikke ut etterpå, men det var kjempemorsomt.

Her er noen bilder:

Det var denne ukens blogginnlegg, da er det bare å vente på neste ukes.

Takk for meg ?

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.