Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Opp og hopp, Runde er topp!

Velkommen tilbake våre lojale lesere<3. Denne uka er det Rebekka og Amalie A som skriver til deg. Håper du har hatt en like bra uke som oss!

Toppen- Amalie A
Bunnen- Rebekka

Vi startet denne uken med nye valgfag og husvask, som vil si vasking av HELE skolen. Her har du noe å tenke på; Har DU vasket hele skolen før?? Ikke? Nei vel, kan fortelle deg at det var utrolig ok. Tok ca. en time, så gikk ganske raskt. Vi hadde litt generelt om turen, deriblant fikk vi vite om utedo og ingen dekning. det var ikke like populært hos alle. Alt i alt var mandag den 9. november en chill dag.

Sto opp enda tidligere på tirsdagen, fordi vi ikke orket å pakke kvelden før. Fordi så smarte er vi. Vi turet med Caravellene klokken 10:00 sharp fra skolen mot Runde. Daniella (Daniel), Elise og Haibiao kjørte hver sin Caravelle. Vi kjørte en liten time i partybilen med Daniella, før vi kom fram til parkeringsplassen. Etter det var det en kvikk gåtur over fjellet som tok 1.5 time å gå. Det var helt ikke-gøy fordi vi hadde med mye bagasje og mat. Starten og slutten av turen var verst, fordi det var så forferdelig bratt og vi fikk pustevansker.

Til middag var det pasta med kjøttsaus og vafler til kvelds. Veldig digg, Amalie er glad og Rebekka er glad, men Daniel derimot, han var pissur. Vi hadde en amazing quiz som Aksel hadde laget, der Amalie, Daniella og Jørgine (Ole Jørgen) vant en sjokoladeplate som nesten hadde gått ut på dato, men den var god uansett fordi Aksel hadde bært den opp. Uansett, nå går vi til neste dag.

Vi kunne sove lenge, helt frem til frokost som var kl. 09:30. Vi skulle egentlig gå tur oppå fjellet som vi nettopp hadde besteget, men siden den var frivillig, droppet nesten hele klassen den.

Vi bestemte oss heller for å gå en liten ekspedisjonstur og utforske øya. Dette var veldig kos, vi pakket med oss litt godteri, snacks og vann.

Til middagen denne dagen, fikk vi servert pasta med kyllinggryte der Haibiao improviserte uten matfløte. Det var veldig god mat og vi gotta oss! På kvelden, så hadde Tiril og Elise laget skattejakt. Vi var på førsteplass veldig lenge, men så kom det grønne laget og grusa oss. Vi spilte Uno, div. brettspill og kort på kvelden som var kos.

Neste dag – hjemturen 🙁 Måtte gå opp fjellet som føltes ut som Mount Everest, men ellers så gikk turen tilbake til Caravellene overraskende bra med tanke på hvor dårlig kondisjon vi to har. Men utsikten, den var NYDELIG!

På fredagen arrangerte quizvalgfaget quiz på kvelden. Vi så på skrekkfilmen “Don’t breathe” i peisestua etter quizen, men alle lysene av. Dundundunnnn…. Dette er obligatorisk under alle skrekkfilmer!!!!

Vi hadde frihelg, DIGG! Etter en lang uke med mye moro, så slappet vi av både lørdag og søndag. Det var grøt kl. 15:00, og bakt potet kl. 18:00. Klokken 20:00 så ble det arrangert film, “Kingsman” med sveler, nam<3

HUSK Å KOM PRESIST TIL ALLE MÅLTIDENE FOLKENS! Det er en av de viktigste tingene vi lærer her på folkehøgskolen.

Da takker vi for oss, på gjensyn våre lojale lesere <3

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.