Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Uka med full kjør

Hei bloggen! Denne uka er det Ole Jørgen og Sebastian, som skal stå for innlegget. Ole kommer fra en by i Viken som heter Fredrikstad, og den ligger 2 timer unna Oslo. I tillegg har vi Sebastian, som kommer fra Stavanger. Denne uka skjedde det veldig mye så vi går rett på:

Denne uka startet med at alle i klassen fikk i oppdrag å skrive 1 lapp med komplimenter til alle andre i klassen. I tillegg skrev vi lapper hvor vi mimret om opplevelsene vi har hatt i lag til nå. Det var veldig gøy å se tilbake på det som har skjedd mens vi har vært her.

På tirsdag ble turen til Gapahuken erstattet med knutekunst, vi lagde Japchae og valgkampen i USA startet. I knutekunsten lagde vi reker, armbånd og sommerfugler. Senere på ettermiddagen hadde vi matlaging hvor Dina var sjefskokken. Hun gjorde en fantastisk jobb og maten var kjempe god. Til slutt var det valgkamp og flere i klassen bestemte seg for å holde seg oppe hele natten, hvor de så på 4 skrekkfilmer mens de ventet på at valgkampen skulle bli spennende.

Vi fikk besøk av arbfhs på onsdag. På torsdag var de med klassen når vi hadde språk time, hvor de var farlig gode i kinesisk. På fredag hadde våre gjester fra arbfhs et opplegg der de holdt foredragg og hadde diverse leker som vote with your feet og bygg et land.

Uken ble avsluttet med Volleyballturnering og de ansatte arrangerte show. Kinaklassen gjorde det kjempe bra i turneringen og kom seg helt til finalen. Hele laget ga alt og gjorde sitt absolutt beste og selv om vi ikke vant var stemninga og lagånden på topp. Heiagjengen og kinaklassen må også takkes for å støtte oss hele veien.

På kvelden holdt de ansatte sitt arrangement som hadde tema 80-tallet. De mest fargerike klærne ble dratt ut av klesskapet og 80-talls klassikere strømmet fra alle høyttalere. På menyen sto det reker og fiskesuppe og etter det var det show i gymsalen. Showet var spektakulært med Haibiao i spissen som Askepott. Resten av de ansatte stilte også opp med sang, dans og rapp.

Etter en travel uke med fullt opplegg skal klassen endelig få hvilt seg litt. Takk for oss og ses neste uke.

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.