Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Fra Sandhornet til Ålesund

Hei bloggen! Ole Fredrik her, aka den eneste fra Vestfold, og jeg skal skrive hva som har skjedd denne siste uka. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg har en måne på ene kinnet og en hjerte på den andre, og kinesisk skrift på pannen. Vell les helt til slutten av bloggen så finner du ut av det!

På Tirsdag så dro klassen til Sandhornet, hvor det var fint vær, og en fantastisk utsikt til Ørsta!

På søndag så dro vi tilbake ved 11 tiden, og på vei tilbake så så jeg denne fine fuglen rette ved kaia. Deretter så venta jeg på bussen med duene.

Her ser du Daniel, Mildred og Astrid kose seg med ansikt-maling på en søndags kveld. Det var her jeg bestemte å skaffe meg ansikt-maling av Daniel og så skrive ferdig bloggen. Så snip snap snute, så snakkes vi til neste uke!

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.