Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Vallahornet og colakylling

Hei blogggen! Astrid og Daniel her, to av tre fra Vestland fylke i klassen. Denne uken er det vår tur til å skrive bloggen. So here we go. Under ser du oss. Vi er begge veldig glad i å lage mat.

På onsdag var de i klassen som var friske (heile 8 personer lå sengesyk) med på ein tur til Vallahornet, dette var ein fin tur på ca. 3t som var kort, men med en stigning på 700m. Vi var også veldig heldig med været, ettersom det stadig er dårlig vær her oppe.

På toppen hadde vi en helt fantastisk utsikt der folk som ikkje hadde høydeskrekk fekk høydeskrekk.

Haibiao hadde gjort klar bål mens vi gikk på tur. Så da vi kom ned igjen grillet vi pølse og marshmellow.

Torsdag feiret vi Månfestivalen (den 15. dagen i den 8. måne-måneden). Vi feiret med å lage colakylling og spise det sammen i klasserommet. Det var også planlagt å ha noen aktiviteter med klassen, men dette ble utsatt grunnet fortsatt mange sengeliggende folk.

Fredagen gikk det i valgfag. Daniel hadde kampsport med våpen, mens Astrid var på klatring.

Natt til lørdag startet seminaret “Walk For Life” til Christian. En gruppe i klassen valgte derfor å gå til Volda da klokken slo tolv. Turen tok opp i mot 5 timer og alle hadde rundt 30 000 skritt før dagen startet. Natten var lang men vi hadde fint vær.

Etter ein heil lørdag med masse gåing var vi ein sliten gjeng som gjekk mest skritt på heile skulen, med ein gjennomsnitt på 42 000 skritt per person. Ta den ekstremsport, FIT og friluftsliv >:)

Mens denne bloggen ble skrevet holdt kinaklassen på med Star Wars maraton så nå må vi gå. Snakkes neste uke <3.

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.