Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Sammlings uka (uke 2)

Etter en fin første uke hoppet vi rett inn i uke 2, slåing av solblom for håp skole prosjektet, kurs i kinesisk mytologi samt hyggelig hyttetur til Kaldhussæter med et “kaldt” bad. Det skiftende været har ikke hatt noen effekt på humøret til verken Haibiao, Sumin eller alle oss andre som har stor trivdes. Vi hadde to fine turer først til kaldhusdalen og senere flyene med en nydelig utsikt. Moroa stoppet ikke med tur for hjemme på hytta hadde vi hyggelig stemning med blant annet quiz kveld og intense stol leker.

Fin tur til Flyene

Knappe 2 timer etter å ha kommet tilbake til folkehøgskolen ble det samling middag med resten av skolen. Det var hyggelige aktiviteter og leker for å bli kjent med resten av elevene. Samlet og fornøyd ser vi kinaklassen frem til en vanligere uke i møte.

Tur i Kaldhusdalen

阿克赛

– Aksel

Klikk her og se alle bildene fra skoleåret

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.