Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

En siste hilsen fra oss

Årets siste blogginnlegg er til ære for de to fantastiske lærerne våre, Sumin og Haibiao. Gjennom hele året har de jobbet utrolig mye for at vi skulle få et fantastisk år på Møre Folkehøgskule, og vi har derfor skrevet dette blogginnlegget som en siste hilsen og takk fra oss.
______________________________________________________________________________

Holger:
Hei Sumin og Haibiao, jeg ville bare takke for et sykt fint år. Det ble ikke helt som vi hadde forestilt oss, men dere jobbet alltid sånn at det skulle bli best mulig for oss og det er jeg veldig takknemlig for. Jeg håper dere får en god sommer og jeg gleder meg til vi sees igjen. Hilsen Holger

Nora:
I begynnelsen var nok alle i klassen veldig nervøse og spente på skuleåret, men dåke tok oss godt imot og aksepterte alle sammen, uansett kor vi kom fra. Kvar dag møtte dåke opp med eit smil og ein vits på lur. Dåke har jobbet utrolig godt kvar dag for å gi oss det skuleåret vi ønsket oss, men dåke har også gitt oss så utrolig mykje meir. Dåke ga oss muligheten til å møte alle dei flotte personene vi har blitt kjent med i klassen og på skulen. Dåke ga oss vennskap for livet, og minner som vi alltid vil ha i hjertene våre. For dette, er eg evig takknemlig for alt dåke har gitt oss, og eg angrer ikkje eit sekund på at eg begynte i Kinaklassen. Tusen takk for all latteren, minnene, og det evige vennskapet mellom oss. Eg håper vi sees snart igjen.

Ole Edvard:
Takk for tusen minner som kommer til å være med meg livet ut. Takk for at dere er den dere er. Dere er maskineriet som holder Kinaklassen igang, vi er heldig som får være med dere på denne reisen.

Peter:
Tusen takk for dokkar harde arbeid med å gjere eit kjekt år på folkehøgskule til eit uforgløymleg år med klassa.

Thea:
Hei, Sumin og Haibiao! Det å ha blitt kjent med dere har vært noe av det beste med folkehøyskoleopplevelsen. Dere er engasjerte, fantastiske lærere som fortjener alt det beste. Vi kommer alle til å savne dere masse ❤️

Robin:
Hei Sumin og Haibiao, ville bare takke dere for alt dere har gjort for oss i år. Tusen takk for all jobben dere gjorde for at vi skulle få ha en studietur, en uforglemmelig opplevelse. Tusen takk for at dere alltid kommer inn i klasserommet med et smil om munnen og for alt det dere har lært oss gjennom året. Også vil jeg takke dere for velkomsten inn i Kinaklassen. Jeg har aldri følt meg mer hjemme enn i Kinaklassen. Så igjen takk. Takk for dette flotte året sammen.
Mvh Robin

Halvor:
Sumin og Haibiao, Jeg setter utrolig stor pris på alt dere har gjort for klassen dette året, fra vanlig undervisning, fritidsaktiviteter, matlaging, studietur, osv. Dere har virkelig gjort dette till et helt uforglemmelig år, som kommer til å sitte med meg for resten av livet. Jeg kommer til å savne dette skoleåret veldig mye, og ser fram til vi møtes igjenn. Men får nå adjø, og ha en fin sommer.

Åro:
Til Sumin og Haibiao.
Dere har bidratt til at året på folkehøyskole ble så bra som det ble, både med undervisningen i klasserommet, turer i naturen, og matlaging og kosekvelder på fritiden. Studieturen, som var årets høydepunkt for meg, ble også over all forventning til tross for omstendighetene. Tusen takk for et fantastisk år, gleder meg til å møtes igjen!

Maria:
Takk for i år. Dere har vært to fantastiske lærere. Jeg synes dere er dedikerte, tålmodige og veldig hardt arbeidene. Dere gjør så mye for oss elever og det er jeg takknemlig for. Håper dere får en fin sommer

Emilie:
Jeg tror jeg har innsett de siste dagene hvor kort tiden på folkehøyskolen egentlig har vært. Sett ut ifra alle ferier, og nå tiden hjemme etter koronautbruddet, har vi bare vært på skolen i noen måneder totalt. Til tross for dette har skoleåret betydd mye for meg. I løpet av tiden min på Møre har jeg fått nye venner, lært nye ting, fått dra steder jeg ikke har dratt før og kanskje aller viktigst så har jeg fått en pause. Jeg var virkelig utbrent på slutten av videregående av flere grunner, men etter dette året så har jeg fått ny energi. Så til slutt vil jeg bare si takk til Sumin og Haibiao aller mest. Dere har for meg virkelig vært hjertet i kinaklassen.

Anna:
Tusen takk, Haibiao og Sumin! For et år jeg aldri vil glemme ❤️ Turen ble ikke sånn som tenkt, men dere gjorde en fantastisk jobb med å gi oss den beste turen som mulig til Taiwan. Setter utrolig pris på den jobben dere har gjort for oss!Kommer aldri til å glemme dere! ❤️

Tina:
Hei! Mange takk for at dere har gitt oss sjansen til å få de beste opplevelsene og minnene for livet! Deres arbeid vil eg alltid være takknemlig for og kan ikkje takke dere nok. Utrolig glad i alt vi har lært, opplevd, spist, og ikkje minst dere; Sumin og Haibiao. Tusen takk! ❤️

Thea Sofie:
Takk for at dere er så fantastiske lærere som holder ut med oss når vi er trøtte og leie. Dere har gjort dette året verdt det og jeg setter stor pris på dere. Vi fikk kanskje ikke kinaturen men en kjempefin tur til Taiwan og mange andre gode opplevelser på grunn av dere, takk igjen ❤️

Ådne:
Ønske å seie takk for ein flott tid med to heilt unike og fantastiske lærara. Eg kjem til å huske ditta skuleåret for resten av livet, og det er ikkje berre på grunn av COVID-19 😉 Men, uansett takk for alt og ser fram til å møtast igjen i framtida.

Ole: 
Takk for et fantastisk år.


Anna Elen:
Hei Sumin og Haibiao ?
Dokke er strålende mennesker som har gitt meg gode råd, masse lærdom og fortalt mange gøye, spennande historier.
Eg har takket være dokke fått prøvd mange nye ting og opplevd utruleg masse nytt både i Norge og på Taiwan.
Matlaginga vi hadde i timene på skulen og zoom gir meg lyst til å lage mat kvar dag og eg drømmer om å smake maten dokke lage igjen:) Den er den beste!
Eg kjem til å savne den gode stemninga i klassen med mange smil og masse latter.
Dokke klarte og å skapte den mest fantastiske Taiwanturen som er mulig å lage, og eg har fått så utruleg mange gode minner eg kan ta vare på.
Kjem til å savne dokke masse!
Tusen takk for eit uforglemmelig år i Kinaklassen.
Helsing og mange avstandsklemmer frå Anna Elen ?

Stine:
Kjære Sumin og Haibiao
Takk for et fantastisk år. Jeg hadde ikke så store forventninger til dette året, men har blitt positivt overrasket av dere begge. Entusiasmen og lidenskapen deres for faget har gjort timene interessante og ikke minst underholdene. Jeg er veldig glad for å truffet dere og gleder meg mye til august.

______________________________________________________________________________

Tusen takk for i år. Vi er blitt utrolig glad i dere begge, og ønsker dere masse lykke til videre og håper dere ikke vil glemme oss med det første. Ta godt vare på dere selv, og lev lykkelig. Hvem vet, kanskje veiene våre krysses snarere enn vi tror.
Vi sees snart igjen, Sumin og Haibiao.
Mange klemmer fra Kinaklassen 2019/2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.