Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Fra tvstuen til Taiwan

Hei hå! Da var siste uken for oss ferdig før vi drar på tur til Taiwan. Robin og Tina er nok en gang tilbake for enda en blogg, wiieee! og Peter er en fantastisk person

Vi startet denne flotte uken med litt drugs, der de fleste i klassen tok sesonginfluensa vaksinen i håp om å kunne overleve det som er i vente for oss. Noen tok seg tid til å kose seg litt ekstra på venterommet, her var en baby og en ovn en god miks for å holde humøret oppe.

Mye av uken har gått til de siste reiseforberedelsene før turen. Her har vi også hatt i oppgave å finne opplegg som vi vil gjøre rundt i Japan. Alle fikk et område som de skulle ha en liten presentasjon om og der hadde vi om godeste weeb plassen, Akihabara.

Etter en laaaaaaang laang ventetid fikk vi endelig vår kjære skolegenser<3 NÅ kan vi endelig vise fram hvor vi hører hjemme med vår Møre fhs merch! #swag

På fredag var det skidag der sKina klassen var godt representert uten ski på beina. Med en god avslappende start på helgen ble det grillet pølser og saft sammen med noen av fjorårselevene.

Samme dag hadde vår kjære Ådne bursdag og blir dermed en stor gutt, gratulerer! Derimot har eg (Tina) bursdag imorgen og får ikkje feiret bursdagen med denne flotte klassen.. *tåre* :c

Her vinner bursdagsbarnet over fjorårselevene

De siste dagene har vi øvd mye på dans til fjorårstreffet. I denne anledning har sett i arkivet og funnet to eldre danser som vi har danset før! -Men ikke bare det, vi har nemlig piffet opp disse dansene litt for begivenheten. Det ble en fabelaktig suksess med kage tilslutt, som tok kaga. “Humor.” -Tina

Fra et høydepunkt til et nederlag, folk drar heim. Så her sitter vi i tvstuen og skriver blogg en enslig søndag “formiddag” sier Robin mens en etter en går gjennom døren for så vi møtes på flyplassen klare for nye opplevelser og minner som vi aldri vil glemme.

Da er det over og ut fra Robin og Tina for denne gang ses i Taiwan 😀

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.