Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Japan, gym og Mariokart 64

Hei! Denne uken er det Peter og Stine som skriver blogg nok en gang.

Denne uken har vi fått vår første smakebit av Japan. Vi har begynt å lære oss overlevelses japansk sånn at vi faktisk kan snakke litt med befolkningen. Vi har lært å introdusere oss selv og hilse på ulike måter. Det var veldig gøy. Favoritt ordet våre så langt er guddonaito som betyr god kveld. Vi har også hatt historietimer om Japan som Peter er veldig begeistret for. Vi lærte om ulike tidsperioder i japansk historie fra grunnleggelsen til shogunatet. I tillegg har vi sett “Japan Revealed” som gir en innsikt i japansk kultur. Vi har også jobbet videre med besøket vårt til Håpskolen.

På onsdag hadde vi gymtime. I denne gymtimen hadde vi forskjellige kjekke aktiviteter, men det ble litt knall og fall. Disse ulykkene inkludere et brått møte med veggen for Georg som sprang i blinde, og Ole Edvard som skadet foten (Foten til Ole Edvard er bedre nå) Vi hadde blant annet drakamp, og kjeglestafett til Tinas frustrasjon

På lørdag hadde vi seminar om afrikansk musikk. Dette seminaret handlet om hvordan afrikansk musikk har påvirket ulike musikksjangrer. Vi fikk også vite om tradisjonelle afrikanske musikkinstrumenter og afrikanske musikksjangrer. Foredragsholderne fortalte oss om musikk fra nord, vest, øst og sør i Afrika. Deretter hadde vi en gruppediskusjon om musikkvideoer med afrikansk påvirkning.

Senere den dagen hadde vi en Mariokart 64 turnering. Det var en hard konkurranse men Håvard seiret til slutt.

Det var alt for denne uken folkens. Peter og Stine signing out 🙂

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.