Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Takk for i år

Hei igjen! Det er Ole Edvard her aka Adidas jr. aka Daskeladden. Jeg har fått det ærefulle oppdraget om å skrive klassens siste blogg før jul. Så hva har vi gjort denne uken?

Daskeladden, det er meg

Tirsdag reiste vi opp til Standalhytta for en koselig overnattingstur, men vi dro ikke dit bare for å leke og ha det gøy. Vi dro dit også for å vaske ned hytta til inntekt for håpskolen. Når vi kom opp på tirsdag, måtte jeg måke veien helt fram til døra mens resten av klassen sto bak meg og maste. Endelig fremme til hytta ble vi delt inn i grupper der oppgaven var å bygge en snømann samt en pyramide av snø. Vi fikk oss en oppgave der vi måtte ta bilder av personer og gjenstander som oppfylte visse krav. Dette førte til mange morsomme bilder.

Gullkorn fra lek i snøen

Etter lek i snøen koste vi oss inne i hytta med Just Dance og karaoke. Det ble servert digg kinesisk mat som Haibiao hadde lagd til oss (love you <3). Senere på kvelden ble vi delt inn i grupper på nytt der vi skulle gjennom fire poster med forskjellige aktiviter. Det var også en modig gjeng som bestemte seg for å bade i snøen. På onsdag våknet vi til god frokost, så satte vi igang med å vaske hytta fin og ren. Vi satte på julemusikk og danset i vei samtidig som vi vasket.

Den modige gjengen som snøbadet

Ved vask av Hytta for håpskolen

På torsdag hadde jeg morgensamling om Kinaklassen, denne falt i smak hos alle (håper jeg). Etter morgensamling hadde vi juleavslutning i klassen, vi spiste mye is og så på julevideoen som Haibiao hadde lagd til oss.

Så kom lørdagen og det var endelig duket for juleball. Mariell i FIT-klassen og jeg var konferansierer og ledet kvelden med underholdning og innslag fra klassene. Kinaklassen stilte med en musikkvideo som vi hadde jobbet mye med. Under kåringene ble Mathias kåret til ballets best kledde gutt, Ådne og Nora årets par og Holger ble kåret til ballets konge. Elevrådet gjorde en fantastisk jobb med pynting av matsal og gymsalen og vi var alle kjempeglad for denne koselige kvelden.

Det var det for denne gang. 2019 er over og vi ønsker 2020 velkommen med mange nye minner. Vi føler på spenningen at studieturen nærmer seg med stormskritt og vi har blitt veldig glade i Sumin og Haibiao. Dagen idag har det vært mye avskjedstårer når vi har sagt farvel til hverandre. Vi gleder oss til vi sees igjen i det nye året.

God jul og godt nyttår, hilsen Kinaklassen

– Ole Edvard

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.