Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Skremmende bra uke!

Hei bloggen. Denne uken er det vi som skal skrive klassens blogg, men hvem er vi? Vi er team Adidas fra det nye megafylket Viken (R.I.P. Østfold og Akershus). Så la oss introdusere oss selv:

Jeg heter Ole Edvard aka Adidas jr. (dette ble gitt til meg av Ringeren av Notre-Dame) Jeg søkte på linja kun for turen og kunne ingenting om Kina på forhånd. Jeg kommer fra Sarpsborg eller Særp som vi kaller det og er glad i kjøtt.

Bevis på at Ole Edvard kan lage mat

Da er det meg, Holger aka Adidas (også gitt til meg av Ringeren av Notre-Dame) som skal introdusere meg selv. Jeg er den andre av småfolkene i klassen som er født i 2001. Jeg er halvt tysk, vegetarianer, laktoseintolerant og kommer fra Bærum, jeg vet, en rar blanding.

Holger i aksjon

Denne uken startet med kurs i sushilaging (shushi som Anna Elen kaller det). Vi ble delt inn i grupper og hadde en konkurranse om å lage den fineste sushitallerkenen. Henrik som er hybridassistent fra Animasjon var dommer og Holger sin gruppe vant med en fin panda lagd av sushi.

Senere på kvelden hadde vi kakesalg der inntektene gikk til Håpskolen.

På tirsdag fortsatte vi med Kung Fu med Master An og på onsdag hadde Jesper bursdag (WOHOO!) På torsdag var det utdanningmesse på Høgskulen i Volda. Ingenting spennende skjedde, høydepunktet var sykt god mat og gyngestoler. Holger var syk og gikk glipp av dette :,(

Flere bevegelser i Kung Fu timene

Bursdagsgutten med en flott krone

I språktimene snakker vi mer og mer kinesisk. 🙂

Lørdagen kom og det var på tide med Kung Fu-seminar. Haibiao hadde først en presentasjon om Kung Fu og hans favorittskuespillere. Etter pausen fikk vi se fremvisning av Master An og deretter danset vi til Kung Fu yoga og xiao ping guo (Little apple).

Fremvisning av Master An

Dans, dans, dans 🙂

Senere på kvelden var det duket for Halloweenkveld som elevrådet arrangerte. Klassen hadde som vanlig supre kostymer og vant flere premier. Det hadde også blitt arrangert en drepelek for hele skolen denne uken og seriemorder Nora vant overlegent med 14 drap “Det gikk overraskende lett”-Nora etter å ha drept sitt 14 offer. Etter mat ble vi delt inn i flere grupper der vi deltok på forskjellige poster. Det siste på programmet var spøkelseshuset som skremte livskiten ut av flere på skolen.

Det var siste nytt fra Kinaklassen denne uken, følg med videre og som Sylvi Listhaug ville sagt, lik og del.

-Adidas og Adidas jr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.