Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Nye opplevelser, sniff!

Sniff sniff bloggen!<3

Hallaien eg heter Robin og kommer fra Bææærgen nærmere bestemt Fana. Eg er også kjent som klassesviker fra Peru, men nå er eg her for å sniffe duftlys.

Robin i Amerika med Ådne og Henrik:)

Hei eg heter Tina og kommer fra Båro/ Borhaug/ Amerika/ Sørlandet. Eg er kjent som oppfinneren av send hjelp på insta;)), men nå er eg også her for å sniffe duftlys.

Tina spiste endelig opp en smil med et smil:)

NÅ er vi endelig tilbake etter en laaaang høstferie hvor noen av oss ikkje klarte å holde seg unna hverandre;) og dro til Sverige sammen!<3<3

mǎ ma hū hū
马 马 虎 虎
Svensketuuuuurgjengen fra kina!<3

Nok om ferien (var ikkje særlig mye) på mandag hadde vi spisepinne konkurranse. Der Robin, the one and only, innvandreren fra Peru fikk tredje plass og ble så vidt slått av Halvor og Thea, men Thea tok seieren!:D

Ut på tur, aldri med god kondis<3 På tirsdag tok vi beina i fatt og løp mer som kravlet opp Lidaveten, halve klassen døde:) men ellers veldig fint!

På vei nedover hørte vi på naturens fine snufs og Emilie falt veldig elegant ned i buskene, Tina likte dette!<3

For oppvarming så vi alle Kung fu panda filmene, for Mester An landet onsdag natt som skal lære oss kung fu. Her slo vi oss løs, og litt på hverandre hehe;)

På lørdag lærte vi å CARE for hverandre. Vi hadde om tv-aksjonen hvor vi prøvde å finne nye måter å fremme årets aksjon, CARE, som hjelper kvinner i fattige land om å få rettigheter og muligheter.

Animasjon hadde elevkveld wiieee, som var kjempe gøy og underholdende! De hadde ekstremt gode animasjons videoer og dansingen var på topp! Det var mange grasiøse kostymer og vi vant beste gruppe (wow)!

Avatar: the last airbender live action. kommer snart på kino nær deg
Donald Duck & Co

Bøøøøssebæring på søndag. Vi gikk land og strand rundt i Ørsta på leting etter penger for tv-aksjonen. Vi ble veldig flinke til å ringe på ringeklokker og henge opp lapper. Husk å vipps 2133

Her har dere ukens Karl<3<3<3

Dette var alt for denne gang, Tina og Robin ut! Sniiiiiiifffffesss!<3<3

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.