Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Kina på tur alene!

Hei, jeg heter Thea Sofie aka. Skog eller 林泰雅 og jeg er en av personene som skal skrive blogg denne uka. Jeg kommer fra Verdal (slaget på Stiklestad), Trøndelag, og er eneste trønder i klassen. 🙁 Jeg er 00 og gikk musikk på videregående. På fritiden henger jeg sent på natten med Ådne og Nora og ser Meteor Garden med Stine <3

Hei, mitt navn er Stine aka. Si eller 斯蒂娜 og jeg er en av de personene som skal skrive blogg denne uka. Jeg kommer fra Tau utenfor Stavanger og samme som Thea Sofie er jeg den eneste rogalendingen i klassen. Jeg er 21 år gammel og har tatt et fagbrev i Kontorfag-og administrasjon, og på fritiden er jeg sammen med de fra klassen og ser på kinesiske dramaer med Thea Sofie.

Denne uken ble kinaklassen endelig reunited etter en uke med matauk, og vi begynte igjen med å lære kinesisk språk, mytologi og vi så en dokumentar om kinesisk skole og en om dyrene i Kina.

På onsdag dro vi inn til Romedalen og nesten hele klassen gikk turen opp til 900 m.o.h på toppen av Hallehornet. Det var en fantastisk fin tur, litt krevende men utsikten var verdt det. Det ble også grilling på oss etter turen. (Utenom Thea Sofie som ikke gadd å gå lengre etter hun endelig hadde fått seg ned av fjellet)

Det er ikke bare under undervisningen vi i kinaklassen har det gøy sammen. Denne uken lagde Emilie en gruppe hvor alle i klassen kan legge ut “memes”, og dette hadde vi det virkelig morsomt med. Vi fikk også en ny elev i klassen, Robin, som vi virkelig gleder oss til å ha med oss i timene framover. Her er noen av memesa vi har laget:

På lørdag hadde vi “Skal vi danse” seminar. Der lærte vi oss å danse salsa og rock n’ roll. Det var ganske gøy men vi to holdt dessverre ikke ut salsa hele seminaret, men vi danset og hadde god stemning hele tiden likevel:

Minner fra elevkveld <3

Etter seminaret ble det arrangert en konkurranse, hvor 10 par deltok og danset. Vinnerne ble Thea Sofies romkamerat Marie og hennes partner Bendik. Her er en liten video av opptredenen deres:

De var sykt flinke, vi ble shook

På lørdagskveld hadde ekstremsport elevkveld, den hadde tv-tema og alle kledde seg ut som noe som hadde noe med tv å gjøre. Vi kledde oss ut som Dynamitt Harry og Valborg fra Olsenbanden med Emilie, Åro og Tina. Og en annen gruppe i klasse kledde seg ut som Snehvit og de syv dvergene. Denne gruppen vant beste gruppekostyme. <3

Elevkvelden var veldig gøy med god underholdning og taco.

Alt i alt har dette vært en veldig gøy uke, også må vi bare nevne Karl aka Lars fordi han sa at vi måtte nevne han 😉 (og han er en fantastisk klassekamerat<3)

Hadeeeee fra oss

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.