Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Alt & ingenting

Heihei bloggen! Ukens bloggere eeeeer (trommevirvel) Anna(小米) og Thea(韩泰雅).

Vi må jo introdusere oss selv såååååå 🙂

Jeg heter Anna, og kommer fra Hov ( eller Hooooooov som Karl sier) jeg er 1 av 2 småfolk i klassen som er født i 2001.. jaja vet hva folk tenker, tok ikke studiekompetanse enda, men den kommer….. 

Hei, jeg er 1 av 3 Thea’er i klassen (de andre kan gjerne kalles skog og plomme). Jeg er fra Horten og interesserer meg for dans, tegning, kinesisk(obv.) og egentlig det meste.

BREAKING NEWS!!!

Kina har blitt splittet :'( ( i grupper). Uka startet med valgfag og gikk inn i en periode med MATAUK. Det var regn hele uka, det virka ikke så moro å være ute med sauene, være ute på vannet eller hogge ved… Være ute  i regn jippi (not) 

Mens det var matauk så ble det laget MYE MYE eplekaker,, dessert nesten hver dag nå:)

På mandagskveld hadde vi kosekveld i klassen. Det ble colakylling og leker!

Senere denne uken ble det førstehjelpskurs hvor vi fikk leke skadet, bevisstløs, i sjokk og hverdagshelter.

Etter 1st hjelp kurs stekte vi opp resten av dumplingsene fra tidligere og lagde Holgerkaker. Etter alle hadde spist seg gode og mette hadde vi spisepinne-klinkekule-flytte-konkurranse. 

Holgekaker!!
Spisepinne-klinkekule-flytte-konkurranse

På lørdagen var det et seminar om Fairtrade, (vi fikk gratis sjokolade, den var god!) Da ble vi også splittet inn i flere grupper(hvorfor klarer ikke Kina å holde seg sammen :'( ?) hvor vi enten skulle gå i butikkene, bake, eller lage power pointer om Fairtrade. 

På lørdag var det fest i Volda, vi dro ikke dit, så Tuva fra Peru klassen hadde et brusfors, som var veldig moro. mye latter, leker og glede blant alle sammen. Da var også Robin fra Peru klassen med oss. (er utrolig at de vil være mer med oss fra Kinaklassen enn de i deres klasse (We love ya ?))

Det var volleyballturnering på lørdag, vi var sååå gode at de ikke ville ha oss med til verken semifinalen eller finalen…. Bare tuller, vi vant ingen kamper, men det gjorde Japan, og som de flinke kineserne vi er slo vi ihvertfall dem etter turneringa.

Og i dag (søndag) så har klassen gått en tur til flyplassen, noen har badet og vi har sett på film.  Dette var en veldig slapp dag,  i forhold til de aktive snappingene i peisetova.

Håper dere likte disse nyhetene fra ukens bloggere.

Dette var Anna og Thea med Kinas nyheter.

XOXO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.