Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Starten på 2019/20 året

Hei hei hei, mitt navn er Karl aka Lars, og jeg er en av ukens bloggskrivere. Hallo, jeg er Halvor og sammen med Karl (Lars) skal vi skrive denne bloggen for uke 36!

Litt om oss: Hei hei, Halvor Haugmoen her og jeg er 1/2 av den beste blogg skrivings duoen i melkeveien. Jeg er 19 år gammel (00) kommer fra Ændal, eller bare Arendal hvis du er fra Østlandet/Bærum. På fritiden spiller jeg videospill, eller går å fisker.

Det er meg gutten, Karl, og jeg er 2/2 av blogg skrivings duoen her. Jeg er 19 år (00) og jeg kommer fra Bærum aka RIch Boy DIstrict, men jeg er fra Rykkinn som er ghettoen. Jeg liker å spille videospill (jeg vet, veldig orginalt) og har drevet med boksing, har drevet med kinesisk i 4.5 år. Jeg hukser ikke noen ting 🙂 🙂 🙂 😉

Halvor (Har litt langt hår for en dude)
Karl, RIch Boy. (MOneh money)

Så hva har vi gjort?

Denne uken så begynte vi å lære om kinesiske tegn + kalligrafi.

“Dette får jeg faen ikke te!” – Halvor Haugmoen 2019

Kalligrafi var veldig artig å lære, men litt vanskelig å skrive pent.

Men du Halvor, hva var det beste med uka? Det Beste med uken var når vi lagde Jiaozi (dumplings), med Haibiaos oppskrift. De var sykt digg. Med lam og masse annet digg. Digg!

Det var hardt på jobb med å fylle og brette dumplingene!

Det var skikkelig koselig stemning i kjøkkenstua når vi alle jobbet sammen for å lage digg mat, bortsett fra oss som bare var kløner som tok bilder av folk men, mest av oss selv. Mens resten av klassen var hardt i arbeid, så hadde vi photoshoot 😉

Tidligere i uken hadde vi hatt om kinesiske tegn, spesifikt kalligrafi. Da lærte vi tegn for mange forskjellige ting som Kina, og klasse, og masse rart egentlig, ikke noe spesifikt tema, men Haibaio ga oss våre kinesiske navn, Halvor heter “hā wǔ” og Karl heter “kǎ’ěr” aka Kraftig, og Kort (bank kort) 🙂

Det har vært en bra og knallhard uke (lots of food). Så da signerer vi.

Halvor og Karl

“Det var jævlig god S” – Karl Martein 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.