Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Halvveis turister halvveis backpackere

Det var en spennende rute mot Guilin med masse oppturer. Gjengen viser positivitet og motiverer hverandre gjennom hele reisa. Vi fikk mye tid for oss sjøl og det gikk for det meste i shopping. Dag nr. 2 i Guilin var vi på byvandring og gikk opp på et utsiktspunkt for å se hele byen, etterpå fikk vi mer tid til å kjøpe klær og loke rundt.

Yangshuo

Dagen etter reiste vi til håpskolen som dere sikkert allerede veit.

Noe av det mest spektakulære vi fikk se i Yangshuo var forestillingen ”Impression of Liusanjie” et utendørs vannshow på Yulong eleven. Det var masse musikk, lys og dans som kapra alt av oppmerksomheten våres uten tvil.

Vannshow
Vannshow

Dagen blir ikke bedre en åt en rolig og bekymringsløs sykkel tur gjennom Yangshuos lange veibane. Vi hadde en god stemming gjennom hele turen med mye musikk og latter.

Fin natur i Yangshuo
Sykeltur

Xingping

Langs den farefulle Li elva seilte de fryktløse sjørøverne fra kinaklassen på spinkle bambusflåter. Til tross for alle farene vi møtte på fikk vi sett den vakre naturen rundt elva.

Damian-fjellet

Christian Jr.

Her kan vi se Christian stråle mer enn noe sinne foran de vakre fjella. Utsikta på toppen av Damian-fjellet er virkelig noe for seg sjøl så det er verdt å ta turen dit.

Utsikta på toppen av Damian
En miniversjon av kinaklassen

Dazhai-Pingan

I dag har vi vært på en tåkete vandre tur på noen vakre risterraser og fikk oppleve hvordan det var å bo i en landsby. Etter gå turen reiste vi tilbake til Guilin og gjorde oss klar for flyturen

tåke på risterrasene
På tur på risterrasene
regn

Hilsen de kjekkeste tai yang (太阳) og tian long(天龙)

« of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.