Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Vi er klare for studieturen!

Vi er klare for 45 dagers studietur i Kina & Japan

Hei og hå. Denne uken har gått veldig fort. Vi har fortsatt med forberedelser til klasseturen. Vi presenterte områder vi kommer til å besøke og ulike ting å gjøre der. Sander laget til og med en rap om Emei-fjellene. Det var kjempe gøy!!  

Vi har også fått besøk av en tidligere elev Michael Larsen. Han er nettopp ferdig med en bachelor i Kina, og hadde en liten presentasjon for oss om livet hans i Kina. Det var veldig inspirerende. Samme dag som han var på besøk lagde vi svin i sursøtsaus. Det var kjempegodt!! Som alltid ?

Siste ordentlige timen var på torsdagen hvor vi fikk alt av papirer som vi trengte. Vi alle begynner å skjønne at vi skal faktisk snart til kina!! Mange har startet å pakke til Vinterferien og er klare til å dra hjem før vi snart skal møte opp på Gardemoen 25.februar <3

Helgen startet med ekstremsport og friluftslivs Bali sitt seminar. Seminaret var veldig bra. Vi fikk laget mat, sett videoer og hørt på alt det spennende de har gjort på Bali. Etter seminaret var det bryllup. Hvor alle hadde fått ulike rolle som for eksempel, Elinor og Sondre i klassen vår endre opp med å være Shrek og Fiona. De kom grønne til bryllupet som startet med vielsen. Deretter samlet vi oss i matsalen. Vi fikk 3 retters middag som var veldig digg og kakene var spesielt gode.

Elevkveld bryllup

Nå gleder vi oss masse til tur. Nå skal vi slappe av og glede oss til reisen vår om en ukes tid. Snakkes i Kina.

Skrevet av jeg, meg selv og meg. (Juni)

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.