Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Bålkos og fjorårstreff!

Dette har vert ein spennende uke, med både kos og stress! Me starta uka med en koselig tur til Hovdevatnet, kor me grilla og storkoste oss me pølser i brød, marshmallows, pinnebrød, og best av alt banan og sjokolade! Men når først Kinaklassen skal ut på tur, går det ikje alltid som planlagt… En viktig ting vi trenger for å lage bål, er fyrstikker. Noe vi klarte å glemme å ta med. Heldigvis kom Haibiao til utsetning, full fart fra skolen med fyrstikker. Dagen var reddet!

Bålkos

Ellers i løpet av uka har me begynt med seriøse forberedelser til Kinaturen, for nå e det bare 2 uker igjen før me e omringet av kinesere!! Alle kjenner på stresset av forberedelser av språkkunnskaper som må ver på plass til  håpskoleundervisningen. Me har også hatt reiseforberedelser av Tokyo og Kyoto.

Fredag va ein annerledes dag enn vanlig. Me fikk valget av skidag eller aktiviteter på skolen. Me va i Volda skisenter, med herlige forhold og bedre vær enn forventa! Var en super dag for både oss som va i bakken og de som va på skolen.

Skidag i Volda

I helgå har me hatt besøk av fjorårets elever, som va veldig kjekt! Me møtte elevene fra kinaklassen i fjor, som ga oss flere tips til turen.

Fjorårets elever på besøk

Lørdagskveld hadde me elevkveld kor alle klassene hadde innslag, som va veldig kjekt. Har virkelig vert ein suuuuper uka!

Elevkveld

Kjææærlig hilsen turtelduene;))) Thea og Nieeels<3 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.