Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Godt Nytt Grisens År!

Hundens år 2018 er i ferd med å bli fullført og et nytt Grisens år 2019 står foran døra i Midtens rike. I dag er det kun en dag igjen til årsskiftet. I kveld skal hele Kina feire nytt år og velkomne våren.

I følge kinesisk månekalender har grisene enorm styrke og mod og er gode til å fullføre vanskelige oppgaver, men samtidig er de lettlurte og faller lett i svindlernes hender. Grisene er direkte, hater krangler og hjelper andre om nødvendig. De har et stort hjerte. Grisene jobber hardt, er alltid optimistiske og ser bare muligheter. Vi får vel se om noen av disse egenskaper slår inn 2019:-)

Ønsker alle et godt grisens år! 新春快乐!”Gledelig vår-festival” !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.