Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Sondre og Iver redder elevkveld!

Nihao, konichiwa, hejhej alle poiker og tjeier!

Denne uken, eller snarere forrige uke, har det skjedd en god del artige ting. 

Mandagen startet med en velsignelse fra Sumin! Takket være vår leder, helgen og lærer, slapp vi husvask og fikk heller to timer med japansk historie og muligens en dokumentar på slutten… dagene har gått litt i surr. Våre to helter startet også med å lage sin dokumentar som skulle vises på den kommende elevkvelden vår.

På tirsdag startet vi med å planlegge undervisning til håpskolen. Vi ble delt opp i forskjellige grupper, som hver skal undervise en klasse. Haibiao virket som alltid meget fornøyd med vår minimale innsats.

Vi fortsatte med planlegging på onsdagsmorgen, før vi hadde snølek. 老人 kuttet sammen en video om det, som du kan se her: 

På torsdag hadde en tidligere rektor på Møre FHS et seminar om å være bevisst… dette må nesten oppleves selv ettersom få kan sette ord på det.

Fredagen var en vanlig dag utenom smalahovelag med, den tidligere rektoren, Knud Jørgen. Noen syntes det var godt, mens andre reagerte som de fleste ville forventet. 

Lørdag morgen var det seminar med FairTrade. De fortalte oss litt om hva organisasjonen handler om og gjør og ga oss litt Fairtrade kake og kaffe. Senere begynte elevkvelden vår, som du kan se hva som skjedde på, på videosnutten 老人 kuttet sammen på noen minutter.

Under den finner du også dokumentarfilmen til Sondre og meg 🙂

Sayonara karbonara!

老人

« of 2 »

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.