Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Godt Nytt år, uke 1 og 2 er her.

Hei Farmor, Godt nytt år! Nå er vi tilbake igjen på Folkehøyskolen, og som jeg har savnet mine klassekamerater.

Vi starter det nye året med Mahjong, et kinesisk poker spill. Tror ingen av oss lærte det ordentlig, men men, det var morsomt.

[smartslider3 slider=45]


Like etter begynte vi med flaskeinnsamlingen, hvor vi vandret fra hus til hus og samlet inn panteflasker til håpskolen <3.

Vi klarte å samle inn mer en 11 000 kroner!!!! Ny rekord!

[smartslider3 slider=46]


På lørdagen den første uken organiserte assistentene  en volleyballturnering som seminar. Og Kinaklassen var ‘fit for fight’. Vi samlet oss til et lag med spillere, heiagjeng og vannbærere 😛 . Laget fikk navnet Pandakidz. Vi satte målet for første plass, men endte dessverre på tredje plass 😳 . Men vi hadde det toppers uansett og vant på beste heiagjeng 😎 .

[smartslider3 slider=47]

 

I uke 2 har vi hatt en rolig uke.

Vi har alle gått vær vår vei til de forskjellige valgfagene i den nye valgdagperioden. Her har vi valgfag som; Kortfilm, Musikklytting, Sport&spill, Utholdenhet, Styrketrening, Kickboksing, Teatersport, Kurvfletting, Matlaging, Strikking, Langrenn, Ballspill, Quiz og Skating.

I klassen har vi hatt vår første Japansk time, hvor vi lærte noe enkle ord fra språk mester Haibiao. I Sumins timer snakket vi om kinesisk politikk og en del kinesiske politikere. Som avslutning av kinakunnskap har vi alle laget presentasjoner om noe kinesisk. Klassen vår viser seg å være kjempegode i presentasjoner.  

[smartslider3 slider=49]

Christian jr. og Emma fikset en super gymtime for kinaklassen, med stikkball, innebandy og kanonball.

[smartslider3 slider=48]


Til lørdagseminaret kom Miranda som snakket om sin tur til grønnland og om hvordan det er viktig å gripe tak i drømmene sine.


Denne bloggen var skrevet av Sander Og Christian O. Takk for oss, og ha en god dag videre Farmor og Farfar, elsker dere 😀 .

« of 2 »

Comment (1)

  1. Elin Haavaldsen

    Ønsker dere et godt nytt år med mange spennende opplevelser og godt kameratskap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.