Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

GOD JUL !!!!

Disse to ukene har vert full av spennende hendelser. Vi har hatt kor-uke, juleball og juleavslutting med klassen i løpet av de siste to ukene.

Vi begynte med kor-uken, då fikk vi besøk av Prots. Han lærte oss sanger, som Stille natt. På slutten av kor-uken skulle vi fremføre Stille natt til personalet.

Juleballet var på lørdagen, der fikk vi god mat og danset til klokken ble halv syv om natten. Alle var fint kledd. Alle klassen hadde innslag til juleballet, vi i kinaklassen hadde forberedt en sketch. Dette ble en stor suksess.

Under juleballet, danset alle polinese og swing. Vi hadde ulike kåringer, vi hadde konge og dronning, og mange andre gøyale titler. De som vant konge og dronning gikk i selveste kinaklassen. Og de to som fikk den tittelen var selveste Sigrid og Christian Junior GRATULERE!!!

Sigrid og Christian junior har nettopp vunnet konge og dronning!

Den siste uken hadde vi klasseavslutning der vi spiste klementiner og fikk iskake av Haibiao og Sumin. Haibiao hadde lagt en film over hva vi har gjort det siste halvåret, det varmet alle i hjertet.

Torsdag hadde vi julefrokost sammen med personalet og elever. Tidligere på dagen, hadde assistentene og lærerne gått rundt til hvert rom og gitt de lussekatter klokken syv om morgningen. Det var for noen en koselig begynnelse på dagen, mens for andre var det å bli vekket klokken syv ikke noe å være glad for.

Etter ferien har Peru og Body and mind klassen dratt og vi ønsker de god tur.

[smartslider3 slider=35]
ØNSKER ALLE EN GOD JUL OG GODT NYTTÅR FRA OSS I KINAKLASSEN

Elin & Thomas

Bilder fra uken

« of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.