Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Håpskoleløp og tur til Melshornet !

Hei!

Denne uken har vært en travle uke for klassen! Vi har nemlig hatt stort fokus på å samle inn penger til håpskolen, samtidig som vi har hatt en super tur til Melshornet.

På mandag skulle hele skolen løpe for Håpskolen. Alle hadde skaffet seg selv så mange mulig sponsorer som de klarte, hvor hver sponsor donerte et beløp pr. runder personen klarte å løpe. Så da var det bare å løpe så mange runder som mulig! Banen var på 200 meter, og vi løpte(/gikk) i 1 time. Til sammen klarte vi å samle inn 31 765 kr!! Pengene skal gå til skoleutstyr og bøker, sportsutstyr, nye toaletter og mer. 

 

På onsdag var klassen på tur til Melshornet! Sumin og Haibiao inviterte oss alle til hjemmebesøk til dem etter turen. Sumin var med oss på tur, mens Haibiao ble igjen hjemme og gjorde klar middag til oss! Så underveis på turen gledet hele klassen seg til å komme inn i varmen og spise både vårruller, kung pao kylling, frityrstekte reker, kinesisk ribbe og brokkoli. Turen var super og maten var nydelig! 

Seminaret på lørdag var det juleverksted, som var virkelig koselig! Vi kunne velge mellom flere ulike aktiviteter, som bordkort, pepperkakebaking, pynte julekort, toving osv…

Denne helgen var det Bali-klassen som hadde elevkveld. Temaet var barnebursdag! Det ble servert pølser og saft, og sjokoladekake og boller under showet. Nok en vellykket elevkveld! 

Seees, -Thea 😉

 

Bilder fra uken

« of 2 »

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.