Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

ÅLESUUUUUND

Hejhej pojkar och tjejer! Hur det går? Dum og dummere her aka. Iver og Sondre. Vi har da tatt oss 10 min av søndagen våres for at dere skal ha nokko å lesa.

Bali- og ekstremsportklassen kom tilbake på starten av uken, om det er til bedre eller verre gjenstår å se. Nok om de, nå over til oss.

På onsdags morgen dro vi til standalhytta for å vaske den for håpskoleprosjektet. Når vi først var på standalhytta tok vi en liten tur opp i en liten men fin dal. Når vi kom tilbake hadde Haibiao laget UTROLIG god ribbe med brokkoli og nudler med 3 forskjellige smaker (Begge mødre, vi har fått oppskriften! Vi drar til frankrike og blir michelin kokker, hyggelig å ha kjent dere). Etter middag hadde vi noen leker og konkurranser. Neste dag startet med å vaske hytten fra topp til tå, før vi dro hjem til Maure Folkehøgskule.

[smartslider3 slider=31]

ÅÅÅÅÅÅÅLEEESUUUUUUUUND!

Lørdag brakte med seg et ganske artig seminar til Ålesund, hvor vi lærte om “Da Ålesund brant ned”, om oppbyggingen og ugendstilen. Senere dro vi til atlanterhavsparken hvor vi så masse fisk og en dykker mate torsk, seig og andre fisk.

[smartslider3 slider=33]

Da var vi kommet til elevkvelden til animasjon og co med “Pysjamasparty” som tema, på lørdag. Dette var en artig opplevelse for store og små. Alt fra introduksjon av klassen til animasjonsprosjekter de har jobbet med fra dag en. Ja, dette var et mesterverk uten like. Det ble servert kake og saft, og vist film med just dance i Body & Mind klasserommet.

Nå har Bali noe å ta igjen.

[smartslider3 slider=34]
Tenk you!
老人 和 食品

Bilder fra uken

« of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.