Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Erre her det er party?

Hey hey heeeey!

Vi har hatt en ganske chill uke. Vi startet med å planlegge et sick bursdagsselskap til søte Nora, som ble 6 år på tirsdag. Klassen samlet seg i hovedkvarteret vårt med kake og gaver klart til bursdagsbarnet. Det ble sang fra både Nora og Master An som hadde forberedt to kinesiske sanger for oss, og som den gode klassen vi er, returnerte vi den gode handlingen med Mamma Mia’s “Dancing Queen” og dans til “Little Apple” av Chopsticks Brothers. Vi avsluttet en kveld vi håper Nora aldri vil glemme med en artig lek som heter “quack quack”. 

[smartslider3 slider=21]

Denne uken fikk vi også besøk av Sirkuslinja fra Fjordane folkehøgskole. De tilbrakte mesteparten av sin tid med Body & Mind-linja vår, så vi fikk ikke så mye tid med de. Men før sirkuslinja dro hadde de en liten opptreden for hele skolen i gymsalen, der de viste fram det de hadde lært hittil. De forbauset oss med akrobatikk, sjonglering og litt sang som avslutning. 

[smartslider3 slider=22]
Denne uken har katten vår, Haibiao Miao, introdusert oss til nok en ny kinesisk sang og dans; “Seaweed dance” av Xiao Quan. Selvfølgelig klarte vi å synge og danse helt uten feil, som førte til at rapstar Haibiao brøt ut i tårer på grunn av hvor flinke vi var.
[smartslider3 slider=23]
Uken endte med at skulen ble invitert på konserten til Hanne Kolstø i Ørsta Kulturhus, som falt i smak.
Etter konserten hadde vår kjære assistent, Aleksnadder (<3), arrangert en skattejakt på skuleområdet. Den kloke vinneren av jakten var ingen annen enn vår egen skjønne Agnethe, som reflekterer visdommen på linja vår.
Vi håper at våre skolekamerater, lærere og stab har hatt en like koselig uke som vi har hatt og vi ønsker Nora, Master An og hans kone to nye vidunderlige uker med oss.
May Tai Chi be with you!
Kjærlig hilsen 老人 & 睡莲 :p

Bilder fra uken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.