Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

We’re back!!

Hei bloggen <3

Nå har vi endelig kommet tilbake fra høstferien og fått en ny klassekamerat i samme slengen, Iver!!

vår nye klassekamerat – Iver!

vi tar han imot med åpne armer

Ikke bare har Iver kommet til klassen vår etter høstferien, men også Master An, kona hans og barnebarnet hans, Nora. Lille Nora har blitt veldig populær blant oss i kinaklassen, og det har også Kung Fu, som vi har lært i løpet av uka!

[smartslider3 slider=16]

På onsdag fant vi ut at vi ikke ville ha tørre brødskiver til kvelds, derfor lagde Sigrid og Emma Cola-kylling til hele klassen mens resten av klassen spilte volleyball. Vi var skeptiske til å bruke cola å koke kyllingen i, men alle synes det var veldig godt!

[smartslider3 slider=17]
sødeste<3
på fredag begynte vi endelig på første periode med valgfag. Her var klassen sprett ut på mange forskjellige ting sammen med de andre klassene på skolen. Flere har prøvd seg på både ballspill, kurvfletting og strikking.
[smartslider3 slider=19]
På lørdag hadde elevrådet vårt arrangert elevkveld! vi hadde konkurranser og spill hele kvelden med blant annet spøkelseshistorier og escaperoom i rødbygget ved siden av skolen. Hele klassen hadde kledd seg ut, inkludert Nora. Vinneren av kostymekonkurransen var vår kjæreste Sondre/食物.
[smartslider3 slider=18]

Hilsen 树懒 og 林森 

Bilder fra uken

« of 4 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.