Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

De siste dagene før høstferien

Hei igjen! 

I dag er det siste dagen før høstferien, og vi gleder oss (selv om vi kommer til å savne Sumin og Haibiao)! Mandagen ble brukt til å lære om pandabjørnen, og vi koste oss med søte bilder og filmer 🙂 Dagen etter jobbet vi med språk, og øvde oss på kalligrafi og pinyin før lunsj.

Etter det hørte vi på en sang av Chopstick Brothers som heter Little Apple, som var veldig populær i Kina i 2014, og nå har hele kinaklassen den på hjernen… Vi øvde også på dansen som hører til sangen og hadde det gøy! 🙂 

[smartslider3 slider=12]

I går hadde vi informasjon om Håpskoleprosjektet under morgensamlingen, og vi fikk vite mer om Håpskoleløpet som gjennomføres etter ferien. I dette løpet skal vi løpe (eller gå) så mange runder vi orker i Kiwi-hallen, på en viss tid. For hver runde betaler en sponsor en liten sum penger til Håpskoleprosjektet. Vi håper på å skaffe oss sponsorer i løpet av høstferien, så hvis det er noen som føler seg i humør for å sponse utdanningen til kinesiske barn er det bare å ta kontakt med oss, enten på sosiale medier, eller via skolen! 🙂

I går hadde vi siste innspurt med pinyin, og lærte oss noen vanlige setninger som vi kommer til å få bruk for i Kina. Etter det prøvde vi (så godt vi kunne) oss på en kinesisk versjon av knutemor, hvor man brukte tråder til å binde to og to sammen. 
[smartslider3 slider=14]
I dag er det siste dagen før høstferien, og vi koser oss med knutekunst! Vi har blant annet laget sommerfugler, armbånd og nøkkelringer, og er veldig fornøyde med resultatet 🙂 Nå tar vi ferie, og gleder vi oss til å begynne på skolen etter ferien! 🙂
[smartslider3 slider=15]
Hilsen 火车 og 蝴蝶

Bilder fra uken

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.