Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Kung Pao Kylling

Hei!

Denne uka har vi lært hvordan det er å gå på kinesisk skole og hvor strengt det er i forhold til skole her i Norge. Vi forsatte mer med kalligrafi og pinyin og etter at timen var ferdig var det noen av oss som lærte litt mer om knutekunst og lagde en sommerfugl. På tirsdag lagde hele klassen Kung Pao kylling og lærte samtidig noen hemmeligheter fra det kinesiske kjøkken. 

[smartslider3 slider=9]

Sener i uka hadde vi leker i gymsalen hvor utfallet var allerede bestemt. Det var noen av oss som ikke var så veldig glad for dette, men klarte å har en god tid for det. Når vi var ferdige i gymsalen så vi på en koselig film. Den handlet om de kulturelle forskjellene mellom Øst og Vest.

[smartslider3 slider=13]
 
På fredagen hadde hele skolen første hjelp kurs hvor vi gikk rundt på forskjellige poster. Det var en innholdsrik dag, med mye informasjon. Lørdagen var det dans som sto på planen og hele skolen lærte hvordan man skulle danse swing. 
 
På lørdagskvelden hadde ekstremsportklassen  arrangert elevkveld med middag. Det var wraps som sto på menyen og det var mange som hadde kledde seg ut. Temaet var Tv og film. Underholdningen som var på scenen etter middag var utrolig bra og masse gøy.  
 
[smartslider3 slider=10]
 

Bilder fra uken

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.