Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Matauk =^.^=

Hei igjen!! 

Denne uken har vært fantastisk. Vi har laga mat fra bunnen av, hvor vi har fisket og plukket vår egen mat. Noen har vært på sauesanking og fisketur mens andre har høstet inn til vinteren 😉 I tillegg har noen lært å bake lefse og flatbrød. Selv om været var dritt og kunne ha vært bedre, var humøret på topp. 

[smartslider3 slider=7]

På papiret har vi lært opptil 40 kinesiske tegn, men i realiteten trenger vi nok mer øving. Vi jobber med godt pågangsmot. Vi har allerde hatt noen flotte uker her og ser fram til nye opplevelser sammen med klassen <3 

[smartslider3 slider=8]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.