Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Enden på reisen…TOKYO!!!

Konnichiwa godtfolk. Jordbær og Ris coming at you live. Etter en lang busstur, med litt for lite søvn på litt for mange folk, var vi endelig framme i Tokyo, vårt siste stopp. Det første spennende vi gjorde i Tokyo var felles frokost på McDonald´s. Ganske heftig. Deretter dro vi til en park for å se på mer kirsebærblomstring for å vente til at rushtrafikken i byen ble over og at vi kunne ta metro videre til hostelet, men de fleste sovna nesten på gresset istedenfor. Stakkars Haibiao måtte bli igjen på busstasjonen for å passe på bagasjen siden vi ikke kunne sjekke inn enda. Det ble en litt slitsom opplevelse på mange ettersom vi har fått mye mer bagasje enn da vi starta.

Så å si resten av Tokyo var til egen disposisjon. Akihabara sto høyt på lista til mange, så det ble en felles tur dit. Ikke akkurat norsk stemning der. Tegneserier, plastfigurer, stuepiker og alt mellom himmel og jord stappa inn i en fargerik og lys gate.

Akihabara, et sted der masse penger ble brukt.

Andre høydepunkter fra Tokyo inkluderer Tokyo Tower, Skytree, Ueno-parken, Tsukiji fiskemarked, Ginza og Tokyo fra vannet. Dyrecafeer ble også besøkt av kinaklasseelever. Katter, ugler, pinnsvin og otere har blitt klappet.

Et litt slitent pinnsvin. Vi vet dessverre ikke navnet på krabaten.

Selv om de fleste hadde trengt et par dager til, begynner vi å bli klare for hjemreise. Vi har kost oss masse på tur, men grovbrød trengs en gang i blant. 

« of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.