Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Double T-rouble breaking it down for you

Heyo! Thomassen og Thorkildsen AKA double T-rouble coming at you live from Shanghai etter en litt stressende første dag. Thorkildsen kan nå skryte på seg at han har gått på do 560 meter over bakken, passe vilt. Heisen opp til doen bevegde seg i 73,8 km/t. Thomassen var litt forkjølt og fikk derfor de villeste dottene i ørene hun noen gang har hatt.

Pluss; beste nettet på turen, ikke så gale utsikt, god kake. 

Minus; mistet en krone, det var litt av en nedtur. 


da doturen til Thorkildsen var ferdig landet vi på et sirkus der flere folk krøp ut av krukker, folk bøyer seg som de ikke har bein i kroppen og flyr rundt med skjerf. høyst imponerende! Thomassen satt med hjerte i halsen og Thorkildsen klappet som aldri før.

btw, Akvariet her var A-M-A-Z-I-N-G!

Shanghai er et metropolis av shopping og liv, og med mindre man prøver er det umulig å kjede seg her. Det passer perfekt, for vi har fått veldig mye tid på egenhånd her. Jeg, unge Thomassen, har brukt tiden min på mat, shopping og på å være klassisk turist. For alle som er gira på shopping generelt kan jeg definitivt anbefale Shanghai. Jeg fant blant annet en Disney butikk, og har aldri vært mer fornøyd. 

Jeg, den eldre Thorkildsen satt seg fast på et te-senter og kom seg egentlig ikke helt ut. gikk inn med en plan av å kanskje kjøpe en gave og smake på te en liten stund. endte opp med å bli der i 3-4 timer og brukte 1000 på te. Gikk in dagen etterpå med noen andre folk, fast bestemt på å ikke kjøpe mer te, endte opp med å kjøpe mer te……
og spiste en en hel pose snacks under te smaking og kjøpte 5 poser etterpå. 

Te smaking!

Et stykk fornøyd Thorkildsen!

Alt i alt dømmer double T-rouble Shanghai 10/10 will do it again! I morgen er siste kveld og måltid i Kina, så vi begynner å glede oss i spenning til Japan.

Double T-rouble signing out, sayonara peasants !

« of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.