Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Trapper, trapper og atter trapper

Heisann sveisann! Marcus og Andrea er bloggerne denne gangen B-) 

Her kommer oppdatering fra Tunxi og Huangshan (de gule fjellene). Vi ankom Tunxi med fly fra Guilin. Vi gikk bokstavelig talt fra tropevarme til Sibirkulde, melder -40,000 grader. 

På onsdagen delte vi klassen i to, de syke, som ble igjen, og de litt mindre syke (utenom Marcus som aldri blir syk og var jævlig gira på topptur). Før vi dro på den lange ferden opp de gule fjellene, stoppet vi innom en liten gammel landsby kalt Chengkan.  

Rapsblomster i Chengkan

Ronja og Marcus i sentrum av Chengkan

Tittei!

Deretter ankom vi de gule fjellene og gikk for det meste bare oppover (Emei all over <3). Etter en time havnet vi midt oppi winter wonderland.

Christina med en tribute til body&mind

bois in blue

1600 meter over havet kom vi fram til hotellet hvor vi ble møtt av steinharde senger og iskalde rom. Heldigvis (!) fikk vi hver vår private boblejakke, luksus altså. Selv med en hard natt i vente, la de fleste seg tidlig for å få med seg soloppgangen fra fjelltoppene. 

Klokken 0615

Etter soloppgangen måtte vi igjen dele klassen i to hvor de sterkeste ble igjen på fjellet for en 6 timers tur, mens de sykeste av de litt mindre syke tok gondolen ned. 

Survival of the fittest

De resterende 12

Shout-out til gutta til Adrian =)

Siden selve fjellbestigningen var gjort dagen før, var dagens tur mye roligere. Vi gikk fra utsiktspunkt til utsiktspunkt og tok oss god tid. 

Guttakrutt

I morgen går turen videre til Huangzhou, topptur over og ut!

« of 2 »

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.