Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Li-elven og Håpskolen

En liten flytur tok oss til Guilin hvor vi ble møtt med nydelig landskap ved Li-elven. Her fikk vi en førsteklasses omvisning av området på bambusflåter ned elven. Lokalbefolkningen var ivrig på å ta imot turisterne og skvise ut så mye penger de kunne få av dem. Christina og Eva fant lokalenes hemmelige, underjordiske marked.

På båttur med bambusflåter

Li-elven

Christina koser seg i Guilin med dansemaskin (DDR)

Neste på lista var undervisning på Lilong skole; hvor vi opptredte som engelsklærer i to dager for barna. Der ble vi møtt med mange energiske barn! Prosjektet bydde på flere utfordringer ettersom de færreste av oss har forberedt undervisning før, og i tillegg var det en tydelig språkbarriere. Likevel klarte Kinaklassen å skape litt leven og det ble en minnerik opplevelse.

Coco, Kaja, Andrea og Jon-Marius har det kjekt med sin klasse.

Alle barna kaller Sindre Rossing “Pu tao gan”(rosin).

Første dag på skolen ble det arrangert et talentshow hvor alle klassene ved skolen viste fram noe de hadde forberedt. Kidsa imponerte med både dans, sang og sketsj. Til slutt måtte vi også bidra litt, og avslutta framvisningen med allsang av edelt er mennesket og kaptein Sabeltann. Og med strålende regnvær så gikk alt meget bra.

Eva er en god engelsk lærer.

Undervisning i 4. klasse fungerer veldig bra.

Barna i 6. klasse er engasjert for å lære engelsk.

Talentshow av jentene fra 3. klasse

Vi ble med i underholdningsprogrammet og sang Kaptein Sabeltann for full hals

Neste dag var det mer undervisning, og masse MASSE lek. Det ble en fin siste dag med masse latter, skøyerstreker og moro!

Stor entusiasme for klappelek med Coco og elever

Marcus har offisielt blitt hingsten han alltid ville være

Veronica ble yoga lærer her på Lilong-skolen.

Bordtennis konkurranse mellom Mikal og barn

Edvard:”her er jeg”

Christina og Ronja <3

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”294″ exclusions=”1204″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/customers/c/e/5/kinaklassen.com/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.