Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Alt fra mahjong til volleyball

Nĭ hăooooooooooooo fra Malin og Birgitta!

På tirsdag denne uka startet vi med å se ferdig del to av den kinesiske actionfilmen ”Red Cliff ”.

Som vanlig ble vi delt inn i to grupper, der vi på onsdag og torsdag fikk prøve oss på den kinesiske versjonen av poker: MÁJIÀNG! (mahjong). For mange var dette utfordrende, og derfor skal vi ha en ekstra økt med dette neste uke. Da kan det hende vi bli gode nok til å vinne litt lommepenger mens vi er i Kina. Vi har også hatt språkrepetisjon for å friske opp det vi hadde glemt i juleferien.  Helgens høydepunkt derimot var nok en gang tradisjonen med å knuse ekstremsportklassen i volleyball. Denne helgen hadde vi nemlig volleyballseminar! På forhånd hadde vi forbredt oss både igjennom gymtime og innsats på fritiden. Klassene ble delt opp i flere lag. Et elitelag, og de som spilte for moro skyld. Det var også kostymekåring for lagspillere, for enkeltfolk (som Birgitta *kremt *kremt vant ;), og kåring av beste heiagjeng og sørv. Premiene ble gitt på spillkvelden som var på kvelden samme dag. Der var det spilt alt fra tradisjonelle brettspill til elektroniske spill på prosjektor, tv’er fra andre deler av bygget, og datamaskiner. I tillegg ble det servert sveler. Mhmmmm.

Ses neste uke!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.