Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Manipulert konkurranse og dokumentar om kinesiske lærermetoder

Hei bloggen!

Denne uken ble vi ferdig med en dokumentar om engelske drittunger som fikk oppleve den kinesiske læremetoden. Til tross for mye dårlig oppførsel var det den kinesiske metoden som ga best resultater hos de britiske barna.

På onsdagen hadde vi en lek med dommere fra klassen, som i all hemmelighet hadde forhåndsbestemt hvem som skulle gå av med seieren. Under leken ble det veldig dårlig stemning, men vi fikk høre fra Sumin og Haibiao at tidligere elever har reagert mye verre 🙂 Vi fikk kjenne urettferdighet og diskriminering på kroppen under konkurransen.

Lagene var forhåndsbestemt og vi måtte utføre ulike aktiviteter.

På lørdagen hadde vi juleverksted for hele skolen. Vi gjorde alt fra pepperkake baking til julekort.

Takk for en fin uke her på møre fhs <3

Andrea og Kaja xox

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.