Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Hade på badet din gamle sjokolade

Denne uken har vi takket farvel til mester An. 
Vi fikk øvd inn de siste trinnene i kung fu, og noen av oss lærte hele settet 😉 Når vi ser tilbake på tiden vår sammen med han, har det vert en berikende opplevelse hvor vi lært mye nytt samt fikk vi et innblikk i kinesisk kultur.

Bajiquan

Bo-formen: Edvard vs. Marcus

Bo-formen: Ronja vs. Veronica

På fredag hadde vi kosekveld for å si adjø og kvelden ble fylt med dans, sang, kaker og kos. Mester An skuffet ikke når han både opptro med pekingopera og pardans! Kinaklassen sto også ovenfor flere traller, og en kinesisk farvel sang til mester An som takk for besøket! <3

Vi synger kinesisk sang “Songbie (Farvel)” til Master An.

  Master An er også flink til pardans, ikke bare kung Fu

I språktimene har vi lært flere nye ord denne uken med litt fokus på ulike adjektiv og hvordan man bruker dem. Vi har også fått litt mer innføring i grammatikk, noe som vil komme oss godt i nytte til studieturen som nærmer seg med stormskritt.

Vi snakker bra kinesisk nå 🙂 

Så ble det plutselig elevkvelden til animasjonsklassen!! En fantastisk opptredning, med mange flotte kostymer rundt temaet Japan. Det var en gruppe som kledde seg ut som noen karakterer fra mario kart som var helt tipp topp tommel opp, og noen fancy ninjaer med mange søte japanske skolejenter. Vi fikk japansk gryterett med agurksalat og matcha kake, smakte spruut nice 😉 De avsluttet med en film totoro i peisstua, alt i alt en suksessfull kveld 😉

Takker og bukker for oss

Veronica og Ronja 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.